Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica. ‘Suntem triști din cauza situației. Nu ne este ușor’

02.07.2021, 12:46
Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica. 'Suntem triști din cauza situației. Nu ne este ușor'
Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica. 'Suntem triști din cauza situației. Nu ne este ușor'

Familia Clejanilor a fost greu încercată în ultima perioadă! După ce fiul lor, Fulgy, a avut probleme mari din cauza consumului de droguri, s-a zvonit că Ioniță de la Clejani și Viorica sunt în prag de divorț. 

Artistul a negat cu vehemență că s-ar fi despărțit de Viorica de la Clejani și a mărturisit că unele discuții din familia lor au fost datorită problemelor apărute în ultima perioadă.

Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica

Mai mult de atât, Ioniță de la Clejani a precizat că pandemia i-a afectat foarte tare și că este greu să trăiască atunci când nu au concerte.

„Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru Impact.ro.

Viorica de la Clejani, acuzată de propriul fiul că ar consuma substanțe interzise

În urmă cu câteva săptămâni, Fulgy făcea mărturisiri uluitoare despre Viorica de la Clejani. Într-o filmare de pe contul său de Instagram, tânărul de 23 de ani susținea că și mama lui consumă substanțe interzise.

”Și ea trage, mama trage cox d-ăla bun!”, a spus tânărul în timp ce mama lui era în spatele său.

Ioniță de la Clejani cerea ajutorul ajutorul statului pentru ca fiul său să poată fi readus pe calea cea bună.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.

citește și...