Ce spune Ioana Ginghină despre o nouă sarcină. ”Din cauza asta, probabil, nici nu a venit în căsnicia anterioară al doilea copil”

30.01.2022, 15:15
Ce spune Ioana Ginghină despre o nouă sarcină. ”Din cauza asta, probabil, nici nu a venit în căsnicia anterioară al doilea copil”
Ce spune Ioana Ginghină despre o nouă sarcină. ”Din cauza asta, probabil, nici nu a venit în căsnicia anterioară al doilea copil”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a făcut declarații despre eventualitatea de a avea al doilea copil. Vedeta este mama unei fete pe nume Ruxandra, din marajul pe care l-a avut cu actorul Alexandru Papadopol. ”Din cauza asta, probabil, nici nu a venit în căsnicia anterioară al doilea copil”, a spus artista.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori, Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Despre eventualitatea de a deveni din nou mămică a făcut Ioana Ginghină declarații la postul de televiziune Antena Stars. Actrița a afirmat că dintotdeauna și-a dorit să mai aibă un copil.

Ce spune Ioana Ginghină despre o nouă sarcină. ”Mi-l doresc pe al doilea. Ideal este să își dorească și tatăl”

”Eu să știi că întreb omul: ”Vrei copil? Că nu rămân așa gravidă…”. Da, îmi mai doresc un copil. Eu aveam undă verde dintotdeauna! În fiecare an îmi fac analizele necesare unei femei pe care ar trebui să și le facă în fiecare an. Am constatat și anul acesta că am fost foarte bine la analize și în continuare am aflat că suntem ok. Eram pregătită dintotdeauna! Și cu orice bărbat… Îmi doresc un copil! Mi-l doresc pe al doilea. Ideal este să își dorească și tatăl. Din cauza asta, probabil, nici nu a venit în căsnicia anterioară al doilea copil. Nu este vorba că sunt pregătită acum, astăzi sau de ieri. Sunt pregătită de mult timp”, a explicat Ioana Ginghină, potrivit spynews.ro.

Actrița a dezvăluit și cum se înțelege actualul său iubit, Cristi Pitulice, cu fiica ei, Ruxandra: ”Nu credeam că o să găsesc un astfel de om ( n.r. Cristi). Nu credeam! Eu credeam că o să găsesc un om care o să țină le copilul meu, care o să-l placă, dar nu să aibă răbdare mai multă decât am eu, care sunt o mamă cu răbdare! În viața unei femei se întâmplă mult mai multe decât că te măriți. Treaba cu copilul este foarte importantă, dar cu măritatul nu este. Căsătoria este ca un job la care tu ai semnat că o să tragi cât poți ca să fie bine pentru job-ul respectiv! S-ar putea să nu țină toată viața. Sunt unii care se angajează și de acolo ies la pensie și unii care schimbă job-urile ca pe șosete. Sunt unii care schimbă de două-trei ori pe viață job-ul”.

citește și...