Ce spune Ioana Ginghină despre nuntă. ”Am noroc de data asta, că nu își mai dorește nimeni”

20.08.2021, 10:54
Ce spune Ioana Ginghină despre nuntă. ”Am noroc de data asta, că nu își mai dorește nimeni”
Ce spune Ioana Ginghină despre nuntă. ”Am noroc de data asta, că nu își mai dorește nimeni”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 43 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Cristi Pitulice. Cei doi se simt foarte bine împreună și au gânduri de căsătorie. Despre cel de-a treia nuntă a făcut declarații Ioana Ginghină  în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. Vedeta nu își dorește un eveniment fastuos.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița a vorbit despre cel de-al treilea maria în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars.

Ce spune Ioana Ginghină despre nuntă. ”Nu ne mai dorim o nuntă fastuoasă”

Ioana Ginghină a declarat că își dorește ca nunta să fie una restrânsă, cu familia și prietenii foarte apropiați. „Probabil că doar prietenii foarte prieteni vor fi aproape și bineînțeles că familiie. Nu îmi mai doresc o nuntă fastuoasă pentru că, am noroc de data asta, că nu își mai dorește nimeni, nici Cristi, nici eu, nu ne mai dorim o nuntă fastuoasă. Am avut de două ori. Îmi ajunge”, a explicat Ioana Ginghină, potrivit spynews.ro.

„Nu mi-am găsit liniștea datorită unui partner, mi-am găsit liniștea pentru că eu sunt foarte puternică. (…) Sunt o femeie extrem de împlinită. Fac foarte multe lucruri”, a mai spus actrița.

Ioana Ginghină este mama unei fete

Ioana Ginghină are o relație extraordinară cu fiica sa, Ruxandra. Vedeta a mărturisit că nu există conflicte înntre ea și Ruxandra și reușesc să treacă peste orice problemă discutând.

”Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă”, a declarat Ioana Ginghină pentru revista Viva.

citește și...