Ce spune Ioana Ginghină despre cele două căsnicii ale sale. ”Nu-i oblig eu să mă ceartă de soție”

18.07.2021, 15:23
Ce spune Ioana Ginghină despre cele două căsnicii ale sale. ”Nu-i oblig eu să mă ceartă de soție”
Ce spune Ioana Ginghină despre cele două căsnicii ale sale. ”Nu-i oblig eu să mă ceartă de soție”

Actrița Ioana Ginghină a trecut prin două căsnicii. Vedeta a vorbuit deschis despre cele două căsnicii ale sale. ”Nu-i oblig eu să mă ceartă de soție”, a spus Ioana Ginghină în cadrul unui interviu. În prezent, Ioana Ginghină, care este mama unei fetițe,  formează un cuplu cu Cristi Pitulice și se pregătește de cel de-al treilea mariaj.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină a vorbit deschis despree cele două mariaje ale sale într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

Ce spune Ioana Ginghină despre cele două căsnicii ale sale. ”Nu pot să am iubiți și atât”

”Pe primul nici nu prea îl pun la socoteală, cel de la 20 de ani. Aşa am văzut în casă, că primul iubit e şi cel cu care te măriţi, şi aşa am făcut… Eu am o chestie, că poate de-aia m-am şi măritat de atâtea ori şi o să mă tot mărit dacă nu merge treaba cu Cristi: nu pot să am iubiţi şi atât. Nu-i oblig eu să mă ceară de soţie, îţi dai seama. Şi cu Alexandru a fost totul rapid. Ne-am cuplat şi, într-o săptămână sau două, eram căsătoriţi. Cumva atrag chestia asta, pe mine toată lumea vrea să mă ia de nevastă! Nu sunt doar de distracţie, sunt de luat de nevastă. (râde) Relaţiile pe care le-am avut le ştie toată lumea. Au fost relaţii lungi, care s-au finalizat cu căsnicii. La prima căsnicie, îmi asum vina, nici n-am vrut să mă mărit. Am fost cerută, am acceptat, dar n-am simţit că omul acela va fi tatăl copilului meu şi ne-am despărţit. Nici măcar pasiune n-a fost între noi. A fost o grabă şi atât. Dacă am un regret e că am încurcat omul. Relaţia a fost de 7 ani şi căsnicia de 2-3 ani”, a declarat Ioana Ginghină.

Despre căsnicia cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a spus: ”A fost pasiune, iubire, a fost o nebunie să ne căsătorim, dar n-am avut o relaţie şi-o căsnicie urâte. Ştiam că o să ne înţelegem bine până la final, pentru că noi am funcţionat bine ca prieteni. Şi acum, când creştem copilul împreună, ne înţelegem foarte bine. Ruxi e chiar şocată când ne vede că râdem şi ne simţim bine. Nu cred că s-a ajuns la despărţire din vina mea sau a lui. Pur şi simplu am evoluat diferit. Pe noi ne uniseră telenovelele, apoi lui nu i-au mai plăcut. Eu mergeam pe calea comercială, el nu. Eu eram la evenimente, el nu. Nu mai aveam nimic în comun. Spre final, voiam ca lucrurile să meargă, dar era şi multă frică”.

 

citește și...