Ce spune Gigi Becali despre disparițiile de la Caracal

14.10.2019, 12:09
Ce spune Gigi Becali despre disparițiile de la Caracal
Ce spune Gigi Becali despre disparițiile de la Caracal

Gigi Becali și-a exprimat opinia despre disparițiile de la Caracal și despre suspectul Gheorghe Dincă. Proaspătul socru mic a explicat cum ar proceda dacă ar fi procuror în acest controversat caz. 

Patronul de la FCSB consideră că Dincă ar mărturisiri faptele reprobabile pe care le-a comis, însă e nevoie de o abordare mai dură. Afaceristul a vorbit recent la un post TV despre ancheta de la Caracal. 

Gigi Becali: „Eu, în trei ore, aflu tot adevărul”

„Nu putem să găsim adevărul de la Dincă. Fă-mă tu, stat român, pe mine procuror. Trei ore să fac anchetă cu Dincă. Eu, în trei ore, aflu tot adevărul. Știi cum îl aflu? Nu îmi trebuie prea mult. Un ciocan pe o singură unghie și, când ridici ciocanul pe a doua unghie, să vezi cum zice Dincă: stop! O să spuneți nu, că e cu violență, anchetă. Păi dacă a ars, omorât fete, suferă familii, mame, frați, surori, păi, ce mare lucru este un ciocan pe o unghie?! Ca să aflu tot adevărul, să nu mai aducă FBI. Lăsați-mă trei ore cu el, vă spun adevărul eu, Becali!”, a zis patronul FCSB. 

Ancheta de la Caracal încă nu a ajuns la final. Ieri, criminaliștii au ridicat alte oseminte din pădurea de lângă Caracal unde au găsit rămășite și acum mai bine de o lună. Probele au fost observate de un jurnalist, care a sunat la 112 și a anunțat autoritățile. 

 

citește și...