Ce spune Ema Uta despre relația cu Gabi Bădălău! Așa a încercat afaceristul să o ‘agațe’

24.08.2021, 11:40
Ce spune Ema Uta despre relația cu Gabi Bădălău! Așa a încercat afaceristul să o 'agațe'
Ce spune Ema Uta despre relația cu Gabi Bădălău! Așa a încercat afaceristul să o 'agațe'

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar motivul principal ar fi fost Ema Uta, make-up artist-ul vedetelor de la noi. În schimb, Ema Uta a negat că ar avea o relație amoroasă cu afaceristul și a rupt tăcerea. 

Blondina a dezvăluit că nu are nicio legătură cu Gabi Bădălău, însă a recunoscut că bărbatul ar fi încercat să-i propună să meargă împreună într-o vacanță de vis.

Ce spune Ema Uta despre relația cu Gabi Bădălău

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre lucruri de genul, dar atunci când integritatea mi se pune la îndoială prin afirmații false, trebuie să iau atitudine. Nu cunosc personal pe niciunul dintre oamenii lângă care mi-a fost pus numele, îi știu de la televizor. Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live, iar el mi-a răspuns pe Insta acum un an la un compliment pe care mi l-a făcut.

Ceea ce pot menționa într-adevăr este că prietena mea (amică cu respectivul) cu care am fost în vacanță mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refuzat incontestabil explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de femeie. Atât”, spus Ema Uta pe Instagram.

Ema Uta, dezamăgită de oferta lui Gabi Bădălău

Ema Uta a mai precizat că își poate permite singură escapade de lux, afirmând că a muncit din greu pentru cariera ei.

”Facem parte din lumi diferite, știe toată lumea din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu ”negociez” vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar…poate fi dovedit ușor”, a mai declarat Ema Uta.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu!

Bianca Drăgușanu a decis să o dea în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău, pentru toate cuvintele grele pe care i le-a adresat. Fosta prezentatoare tv a mărturisit că și-a contactat avocații.

”Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să ma lase în pace. 

Cred că la nivelul subconștientului mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

citește și...