Ce spune Dan Negru despre zgârcenia sa. ”Când ajung prin piață, iau mai ieftin produsele”

19.01.2021, 16:07
Ce spune Dan Negru despre zgârcenia sa. ”Când ajung prin piață, iau mai ieftin produsele”
Ce spune Dan Negru despre zgârcenia sa. ”Când ajung prin piață, iau mai ieftin produsele”

Despre zgârcenia lui Dan Negru s-a tot vorbit de-a lungul timpului. Prezentatorul de televiziune a făcut declarații în acest sens.

Dan Negru a acordat un interviu pentru revista Viva, în care a făcut declarații despre faptul că este foarte econom.

”Mă bucură faima asta, bănățenii au un soi de cumpătare care în alte părți ale țării poate să fie privită ca zgârcenie. Mi-am luat o maşină bună abia după ce am avut o casă bună şi aveam prieteni care-mi spuneau că sunt zgârcit din cauza asta. Exemple ca astea mi-au consolidat brandul de zgârcit şi azi mi-e de folos. Când ajung prin piață, iau mai ieftin produsele:„Hai, Negrule, ştiu că eşti zgârcit, le dau mai ieftin”, strigă după mine vânzătorii”, a spus acesta.

Dan Negru: ”Nu avem discuții din cauza banilor”

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan.

Întrebat dacă le atrage atenția soției sale și copiilor că sunt cheltuitori, Dan Negru a afirmat: ”Nu avem discuții din cauza banilor. Părinții şi bunicii mei au fost deportați în Bărăgan şi au reuşit să supraviețuiască după ce li s-a confiscat tot de statul comunist de atunci. Condițiile mele de azi sunt incomparabile, aşa că nu am cum să mă plâng vreodată. Probabil trăiesc cele mai bune vremuri din istoria familiei mele, nu am cum să mă plâng”.

Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit și despre afacerile sale, mărturisind că a fost afectat de pandemie din acest punct de vedere. ”E mult spus afaceri, am nişte investiții mărunte care-mi permit să aleg formatele de televiziune care-mi plac şi care-mi dau liniştea familiei. Dar, da, au fost şi ele lovite de pandemie. Aşa cum pandemia mi-a lovit în plin meseria, cea de prezentator TV. A fost un an greu”, a mai declarat Dan Negru.

citește și...