Ce spune Cristina Șișcanu după ce a fost eliminată de la ‘Survivor România’! De ce s-a certat cu toți concurenții

28.01.2020, 18:16
Ce spune Cristina Șișcanu după ce a fost eliminată de la 'Survivor România'! De ce s-a certat cu toți concurenții
Ce spune Cristina Șișcanu după ce a fost eliminată de la 'Survivor România'!

Cristina Șișcanu a părăsit competiția ‘Survivor România’ de la Kanal D! Pe parcursul întregii emisiuni, soția lui Mădălin Ionescu a avut mai multe conflicte cu concurenții.

Vedeta a fost criticată în urma comentariilor făcute la ‘Survivor România’. Ajunsă în România, Cristina Șișcanu a explicat ce s-a întâmplat exact în cadrul competiției.

Ce spune Cristina Șișcanu după ce a fost eliminată de la ‘Survivor România’!

Aceasta a publicat pe Instagram un clip în care a povestit despre experiența de la ‘Survivor România’. Cristina Șișcanu s-a certat cu Andi de la Insula Iubirii.

‘A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fractură musculară, iar razboinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată. Nu înțeleg de unde e acest val de critici.

Eu le-am vorbit frumos. Acest băiat Andi, am înțeles că este foarte cunoscut din niște show-uri matrimoniale, am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis «poftim educație». Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii’, a spus ea pe Instagram.

‘În seara în care am fost eliminată, mi s-a reproșat de ce nu m-am întors să vorbesc cu Războinicii, ba da, am făcut-o, le-am zis succes, dar a fost tăiat la montaj. Chiar o concurentă a zis că le-am zis baftă războinicilor. Încă un lucru, de ce mă mișcam greu pe traseu, eu eram foarte atentă să nu mă accidentez. Nu puteam permite să mă accidentez. Am avut o entorsă și nu voiam să mă mai accidentez. E foarte periculos. M-am protejat. Nu am tras mai mult din această cauză. Noi nu am avut toate detaliile despre cum va fi acest proiect. Am acceptat această provocare și nu-mi pare rău. Noi nu știam ce face în câteva ore sau mâine. Ăsta e farmecul’, a mai adăugat aceasta.

citește și...