Ce spune Ciprian Marica despre amanta lui! Prima reacție a fostului fotbalist: ‘Am greșit. Îmi pare rău’

05.05.2020, 12:14
Ce spune Ciprian Marica despre amanta lui! Prima reacție a fostului fotbalist: 'Am greșit. Îmi pare rău'

În urmă cu câteva zile a ieșit la iveală aventura lui Ciprian Marica cu soția bunului său prieten, Ana Muntean. Relația amoroasă a celor doi s-a consumat în vara lui 2019, atunci când fostul fotbalist și roșcata au fost prinși în flagrant chiar de soțul înșelat.

Cu toate că a trecut aproape un an, filmulețul cu amantlâcul a ajuns în presă abia acum, iar Ciprian Marica a fost pus la zid.

Ce spune Ciprian Marica despre amanta lui! Prima reacție a fostului fotbalist: ‘Am greșit. Îmi pare rău’

Acum, așteptarea a luat sfârșit, iar Marica a făcut primele declarații despre amanta lui. Printr-un mesaj pe pagina lui de Facebook, fostul internațional a explicat că îi pare rău pentru cele întâmplate.

‘Dorind ca familia și apropiații să nu mai fie căutați pentru declarații în acest context, finanțatorul de la Farul Constanța a mărturisit cum au stat lucrurile. 

Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina. Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?

Da. Am gresit. Imi pare rau. Sunt un om care, iata, traieste fara sa stie intr-o societate de un alb imaculat, cu oameni fara greseala. Sa nu va asteptati la alte reactii din partea mea. Nu raspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Va multumesc, in schimb, pentru creativitatea generata din grija pentru mine. Chiar ma gandesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati.

Aveti grija de voi! Mi-as fi dorit sa va urez sa fiti mai buni! Dar asta e! Sa fiti sanatosi!’, a scris Ciprian Marica pe Facebook.

citește și...