Ce spune Celia despre plecarea în Australia. ”Aproape de 2 ani, noi nu am mai putut să mergem acolo”

03.07.2021, 11:52
Ce spune Celia despre plecarea în Australia. ”Aproape de 2 ani, noi nu am mai putut să mergem acolo”
Ce spune Celia despre plecarea în Australia. ”Aproape de 2 ani, noi nu am mai putut să mergem acolo”

Cântăreața Celia a venit în România din Australia în 2019, însă de atunci nu s-a mai putut întoarce în Australia. Artista a spus că partenerul ei de viață nu și-a văzut familia de aproape doi ani. De asemenea, cântăreața a explicat și care a fost motivul pentru care ea și familia sa nu au putut să se întoarcă în Australia.

Celia a explicat, la o emisiune de televiziune, că a venit în România împreună cu partenerul ei de viață și copilul lor pentru a se ocupa de afaceri.

Cu toate acestea, acesta și soțul ei își doresc să se întoarcă în Australia, pentru că acolo este familia partenerului de viață al artistei.

Ce spune Celia despre plecarea în Australia. ”Soțul meu iubește Australia, pentru el acolo este acasă”

„Soțul meu iubește Australia, pentru el acolo este acasă. Îi este la suflet România, dar el crede că pentru viitorul copiilor noștri este mai bine în Australia. Aproape de 2 ani, noi nu am mai putut să mergem acolo pentru că avem afaceri în România și Australia a fost foarte, foarte strictă la zboruri. Doar 40 de persoane pe zi pot să intre în Queensland, unde locuim noi, unde este familia soțului meu”, a declarat Celia la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

„Este important să fim și aici în România pentru că am intrat în afaceri care necesită timpul și implicarea noastră. Oricât de dor ne-ar fi de Australia și oricât de bine ne-ar fi acolo, au fost exagerat de stricți legat de turism și nu a putut să intre nimeni, nici cetățenii australieni. (…) Momentan nu putem să mergem, poate la anul sau la final de an. Va fi mai grea întoarcerea, pentru că trebuie să arătăm contracte de muncă. Orice cetățean australian nu mai are voie să iasă din țară pentru vacanță. Trebuie să dovedească că are muncă de făcut și pleacă cu un scop bine stabilit”, a completat artista.

Celia este căsătorită și are un băiețel

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. Artista a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre mariajul ei, mărturisind că a avut parte și de momente dificile.

”Totuşi am reuşit să realizăm că trebuie să trecem peste probleme. În orice relaţie şi în orice familie sunt suişuri şi coborâşuri, dar atât timp cât este iubire… E clar că relaţia trebuie să înceapă bazată pe iubire şi pe nimic altceva, pentru că, dacă nu este iubirea baza, nu are cum să meargă. Ea leagă, orice ar fi”, a declarat Celia.

”Nu trebuie să cauţi perfecţiunea. Eu nu sunt perfectă, ar trebui ca fiecare să ştie ca nu este perfect. Trebuie să te bucuri de ceea ce ai. E clar că, uneori, ne mai dăm şi cap în cap, pentru că suntem diferiţi. Eu sunt într-un fel, el în altul şi e şi frumos să fie aşa. Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect, dar împreună suntem ceea ce trebuie”, a adăugat cântăreața.

citește și...