Ce spune Cătălin Măruță despre cel mai mare defect al său. ”Mi-e greu să mă opresc”

19.07.2021, 14:49
Ce spune Cătălin Măruță despre cel mai mare defect al său. ”Mi-e greu să mă opresc”
Ce spune Cătălin Măruță despre cel mai mare defect al său. ”Mi-e greu să mă opresc”

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță li-a deschis sufletul în cadrul unui interviu. Acesta a mărturisit care este cel mai mare defect al său ”Mi-e greu să mă opresc”, a afirmat moderatorul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV. De asemenea, a explicat ce îi place cel mai mult să facă, dar și unde și când se simte cel mai fericit.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți moderatori de televiziune de la noi. În ceea ce privește viața personală, acesta are o familie fericită alături de Andra. Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva.

Cătălin Măruță a făcut confesiuni într-un interviu pentru revista Viva. Acesta a vorbit, printre altele, despre ceea ce consideră a fi principalul său defect.

Ce spune Cătălin Măruță despre cel mai mare defect al său. ”Asta și pentru că îmi place ce fac”

”Mi-e greu să mă opresc din muncă. Asta pentru că îmi și place ce fac”, a spus Cătălin Măruță când a fost întrebat despre cel mai mare defect al său.

Prezentatorul de televiziune a mărturisit și ce îi place cel mai mult să facă în timpul liber: ”Să mă plimb. Pe jos sau cu bicicleta. De aceea, în weekenduri, uneori ne urcăm toți patru pe biciclete, eu, Andra, Eva și David, și dăm o tură prin parcuri”. Întrebat când și unde s-a simțit cel mai fericit, prezentatorul TV a răspuns: ”În vacanțe. Înainte să avem copiii, dar și după, când am mers și cu ei. Îmi place să ne trezim fără alarmă, să nu ne uităm niciodată la ceas. Să mâncăm când ne e foame, să facem ce avem chef”.

Andra a dat detalii din mariajul cu Cătălin Măruță

Andra a explicat, într-un interviu, care este secretul relației sale cu Cătălin Măruță. ”Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne „păzim” partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, a spus artista.

Întrebată ce au descoperit ea și soțul său în relația lor odată cu trecerea timpului, cântăreața a afirmat: ”Că am ales înțelept să fim împreună, că avem aceleași valori”.

citește și...