Ce spune Cătălin Botezatu despre look-ul lui Aurel Moldoveanu. ”Nu poate nega”

20.07.2021, 13:23
Ce spune Cătălin Botezatu despre look-ul lui Aurel Moldoveanu. ”Nu poate nega”
Ce spune Cătălin Botezatu despre look-ul lui Aurel Moldoveanu. ”Nu poate nega”

Binecunoscutul designer Cătălin Botezatu și-a spus părerea despre look-ul cântărețului Aurel Moldoveanu. Aceste din urmă s-a transformat foarte mult după ce s-0a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Aurel Moldoveanu are un look diferit față de cel pe care îl avea cu ani în urmă, după intervențiile de ordin estetic.

Cântărețul Aurel Moldoveanu a uimit pe toată lumea cu look-ul pe care îl afișează în ultima perioadă de timp. Artistul este transformat după ce s-a lăsat pe mâna esteticienilor.

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu li-a spus părerea despre look-ul lui Aurel Moldoveanu și a vorbit despre intervențiile la care acesta a recurs.

Ce spune Cătălin Botezatu despre look-ul lui Aurel Moldoveanu. ”Are clar injecții cu botox”

Cătălin Botezatu este convins că Aurel Moldoveanu a recurs, de-a lungul timpului, la anumite tratamente noninvazive pentru a-și umple ridurile de expresie. „Aurel are clar injecții cu botox, la nivelul feței, a scăpat și de laba gâștii, mai exact de ridurile din jurul ochilor, are injecții și în frunte. Nu poate nega! Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, o procedura minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasmă gel introdus la nivelul mezodermului. În câteva zile fața arată mult mai bine și ridurile de expresie se atenuează”, a declarat Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

Pentru aceeași sursă, Cătălin Botezatu a declarat și de ce nu își vopsește părul pentru a scăpa de inesteticele fire albe apărute odată cu trecerea timpului: „Eu mi-am lăsat părul așa cum e, la vârsta mea. Mă tot întreabă lumea unde mi-am făcut șuvițe, unde m-am vopsit, dar nu e vorba despre asta. Așa sunt eu frumos și grizonat, pe mine mă tunde Laurent Tourette. M-am vopsit doar pe la 20 de ani, mă făcusem blond, a fost însă o aiureală”.

citește și...