FOTO EXCLUSIV. Abia dacă îl mai recunoști pe Aurel Moldoveanu! Are 60 de ani, dar e tare mândru de intervențiile estetice

18.06.2020, 13:18
FOTO EXCLUSIV. Abia dacă îl mai recunoști pe Aurel Moldoveanu! Are 60 de ani, dar e tare mândru de intervențiile estetice
Aurel Moldoveanu, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Cine nu îl cunoaște pe Aurel Moldoveanu? În anii 2000, el era unul dintre cei mai de succes cântăreți din România, însă în ultimii ani a preferat să dispară din lumina reflectoarelor.

Cu siguranță, artistul nu a stat degeaba, pentru că s-a întors cu un aspect fizic de invidiat, iar mulți abia dacă îl mai recunosc pe îndrăgitul cantautor. Aurel Moldoveanu a ajuns să arate la 60 de ani ca la 20.

Dacă la muzică se pricepe de minune, la intervențiile estetice se pare că a cam exagerat. În schimb, interpretul crede că a atins ‘frumusețea absolută’ și e tare mândru de ce a făcut medicul estetician cu el.

Aurel Moldoveanu, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

Paparazzii Tacataca l-au surprins pe artist în timp ce se relaxa la o terasă, alături de soția tinerică și băiatul lor. Nimic neobișnuit până aici, însă Aurel Moldoveanu a reușit să întoarcă toate privirile asupra lui, mai ceva ca Bianca Drăgușanu.

Artistul a zăbovit mai bine de o oră în compania familiei lui, timp în care s-a ‘admirat’ în telefonul mobil exact ca femeile proaspăt ieșite de la coafor.

Nici măcar când a degustat din cafea nu și-a dat ochelarii jos, afișând o atitudine de mare ‘macho’. Cu soția abia dacă a schimbat câteva vorbe la masă și asta pentru că femeia părea puțin plictisită. Sperăm că nu din cauza noului aspect fizic al partenerului său.

Aurel Moldoveanu a devenit tată la 59 de ani

Deși are o vârstă înaintată, cântărețul arată mai degrabă ca un tinerel. Cu chipul vizibil întins, Aurel Moldoveanu a ajuns acum de nerecunoscut. Chiar și stilul vestimentar și l-a schimbat!

După ce a terminat siesta de la terasă, Aurel Moldoveanu s-a ridicat de la masă și părea mai degrabă că defilează pe podiumul de modă. Solistul a adoptat acum un look mai casual, iar hainele de firmă sunt preferatele lui, după cum se vede și din pozele de mai sus.

Pe plan personal, Aurel Moldoveanu este un bărbat împlinit. Din 2018 este căsătorit cu Andreea Cristiana, o femeie cu 30 de ani mai tânără, care i-a dăruit și un băiețel. Interpretul a devenit tată pentru prima dată la 59 de ani.

citește și...