Ce spune Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, despre măritiș. ”Pentru mine suntem căsătoriți”

09.04.2022, 15:59
Ce spune Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, despre măritiș. ”Pentru mine suntem căsătoriți”
Ce spune Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, despre măritiș. ”Pentru mine suntem căsătoriți”

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, este o prezență extrem de senzuală pe scena artistică din România. Artista de origine spaniolă  a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul său. Aceasta a afirmat că nu se gândește la măritiș, cel puțin deocamdată. ”Pentru mine suntem căsătoriți”, a afirmat solista trupei Mandinga.

Barbara Isasi formează un cuplu cu un tânăr care se numește Alex. Cei doi sunt împreună de cinci ani.

Cântăreața a declarat, la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, că deocamdată nu are planuri de nuntă.

Ce spune Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, despre măritiș. ”Mi-ar place mult să facem un copil, dar nu se știe când”

„Iubesc foarte mult. Iubirea mă ține fericită. Eu sunt cu Alex de 5 ani aproape. Deocamdată nu avem planuri de nuntă, pentru mine suntem căsătoriți. Mi-ar place mult să facem un copil, dar nu se știe când… Mie îmi plac foarte mult copiii, mi-aș dori fetiță. Eu m-am născut în Madrid, dar nu m-am gândit unde aș vrea să nasc”, a declarat Barbara Isasi.

Întrebată despre cum se menține în formă, artista a explicat: „În ultima vreme am început să meditez. Dimineața, de obicei, fac exerciții, sport. Nu contează dacă sunt cardio sau tonifiere. Acum m-am obișnuit să fac și meditație înainte. Trebuie să canalizăm toate energiile și e cel mai bun momentul pentru mine de dimineața. Îmi place mult să dansez. TikTok-ul este noul cardio pentru mine”.

Cum a ajuns Barbara Isasi în România

Barbara Isasi este astăzi cunoscută publicului din țara noastră drept solista trupei Mandinga. Artista s-a născut în Spania și, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Taifasuri, a povestit cum a ajuns în România.

”Povestea a fost cât se poate de palpitantă! Eu am o foarte bună prietenă româncă, Denisa, pe care am cunoscut-o la Madrid cu mulţi ani în urmă, şi părinţii ei erau prieteni cu fostul meu manager. Ei ştiau că am participat la show-ul de televiziune „Vocea Spaniei” şi de atunci prietena mea a spus: „Hai să vă fac cunoştinţă, că poate iese ceva frumos, o colabo- rare fructuoasă!”. Şi aşa a ieşit. Era în perioada când cei din trupa Mandinga îşi căutau solistă nouă. A fost un mic casting, am venit în România să cunosc trupa, pe cei cinci băieţi. Nu mai fusesem niciodată aici, ştiam câte ceva despre ţară de la prietena mea, a fost foarte frumos. Ne-am înţeles super, eu şi băieţii din trupă, am avut o bună conexiune, ceea ce a fost foarte important, iar decizia de a pleca de acasă şi de a mă muta într-o ţară cu totul diferită, în care se vorbeşte altă limbă, unde nu cunoşteam pe nimeni, a fost cea mai importantă din viaţa mea! Dintotdeauna am trăit cu părinţii mei în Madrid şi dintr-o dată i-am părăsit definitiv. Am ieşit afară din casă şi din ţară şi nu am regretat nicio clipă acea hotărâre crucială”, a detaliat artista.

citește și...