Ce spune Andreea Tonciu despre eventualitatea de a deveni din nou mamă. ”Întrebarea asta mă tot macină”

14.08.2021, 16:19
Ce spune Andreea Tonciu despre eventualitatea de a deveni din nou mamă. ”Întrebarea asta mă tot macină”
Ce spune Andreea Tonciu despre eventualitatea de a deveni din nou mamă. ”Întrebarea asta mă tot macină”

Andreea Tonciu a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mămică. Bruneta este căsătorită și are o fetiță, care se numește Rebecca.  ”Întrebarea asta mă tot macină, toată lumea mă întreabă”, a mărturisit Andreea Tonciu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Andreea Tonciu a făcut declarații despre eventualitatea de a avea al doilea copil.

Ce spune Andreea Tonciu despre eventualitatea de a deveni din nou mamă. ”Nu mă gândesc la asta, nu lucrăm la asta deocamdată”

Andreea Tonciu a afirmat că deocamdată nu se gândește să devină din nou mămică.

”Întrebarea asta mă tot macină, toată lumea mă întreabă (n.r. dacă mai vrea sau nu un copil). Nu știu ce să spun, nu mă gândesc la asta, nu lucrăm la asta deocamdată, acum lucrez la proiecte mari legate de carieră. Dar în septembrie urmează să plec cu soțul într-o vacanță mai intimă, preferata mea, doar noi doi, până acum am avut vacanțe doar cu familia. Este un moment foarte așteptat, în patru vacanțe am fost doar cu Rebeca și atunci trebuie să execuți doar ce zice copilul. Acum sunt cu soțul și fetița, urmează să vină și mama cu sora mea și poate chiar și tatăl meu”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit spynews.ro.

Cum este relația dintre Andreea Tonciu și mama ei

Mama Andreei Tonciu a vorbit despre aceasta la același post de televiziune. ”Andreea când era mică era un copil mai rebel, tot timpul lângă mami și să facă ce vrea ea, cum face și acum”, a spus mama Andreei Tonciu, conform sursei menționate mai sus.

”Avem o relație fiică-mamă foarte ok, suntem cele mai bune prietene. De mică îmi spunea tot și când ieșea cu băieții îmi spunea tot ce făcea. Andreea nu mi-a adus foarte mulți băieți la ușă, unii mi-au plăcut, alții nu. Din șapte câți mi-a adus acasă, doi mi-au plăcut, în rest nu au fost ce trebuia. Acum mi-a adus un ginere foarte frumos, neașteptat, ea întotdeauna a fugit de băieții frumoși și acum i-a dat Dumnezeu un băiat superb. Mă bucur că nu a schimbat-o televiziunea și că este un om normal. Sinceră să fiu nu aș schimba nimic la ea, dar mă deranjează tonul ei. Nu ai ce-i face, seamănă cu tatăl ei, e produsul nostru”, a completat aceasta.

citește și...