Ce spune Andreea Tonciu despre a doua sarcină. ”Am stări de vomă, amețeli”

04.07.2020, 15:31
Ce spune Andreea Tonciu despre a doua sarcină. ”Am stări de vomă, amețeli”
Ce spune Andreea Tonciu despre a doua sarcină. ”Am stări de vomă, amețeli”

Andreea Tonciu a vorbit despre cea de-a doua sarcină. Vedeta a afirmat, de curând, că are toate stările specifice unei sarcini.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Andreea Tonciu a mărturisit că, în ultima vreme, a avut stări specifice unei sacini.

”De vreo două săptămâni de zile nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare”, a afirmat vedeta, potrivit wowbiz.ro.


Aceasta a explicat că nu și-a făcut încă testul de sarcină, dar vrea să-l facă.

”Urmează să-mi fac testul în câteva zile. Deocamdată nu l-am făcut, dar o să-l fac. Sunt tare curioasă, eu îmi mai doresc o fetiță, dar acum ce vrea Dumnezeu. Nici nu i-am spus. O să aibă o surpriză. Vreau să mă duc direct cu dovada, el își dorea de foarte mult timp. El vrea băiat, eu vreau o fetiță”, a adăugat Andreea Tonciu.

A izbucnit în plâns la TV când a vorbit despre fiica ei

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. La emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi când a povestit ce i-a spus fiica ei, Rebecca, după ce vedeta a fost jignită de Maria Ilioiu, colega sa de la show-ul respectiv.

„Eu nu am venit în emisiune să mă cert sau să fac vreun scandal. Eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut pentru că o am pe Rebeca la grădiniță, iar mamele colegelor Rebecăi, când o să vadă că sunt foarte jignită… vă dați seama, oamenii chiar cred.

Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut că am fost foarte jignită. Și a spus: ”Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât ție? De ce te face ciocănitoare?” Și a venit la mine și mă mângâia și spunea: ”Mami, eu pe tine te iubesc. Tu ești cea mai frumoasă””, a declarat Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi.

citește și...