Ce spune Andreea Marin despre averea sa. ” Maşina şi casa sunt luate pe credit”

14.02.2021, 13:06
Ce spune Andreea Marin despre averea sa. ” Maşina şi casa sunt luate pe credit”
Ce spune Andreea Marin despre averea sa. ” Maşina şi casa sunt luate pe credit”

Andreea Marin a făcut declarații despre averea sa. Vedeta a mărturisit că a făcut credite pentru casă și pentru mașină.

Andreea marin a afirmat că este cumpătată în ceea ce privește cheltuielile și că nu aruncă cu banii pe articole vestimentare și pe poșete.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a declarat Andreea Marin la Canal 33, citată de impact.ro.

Andreea Marin a făcut furori la TV cu ”Surprize, surprize”

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională. Întrebată, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, dacă a crezut la prima apariție că show-ul respectiv avea să se bucure de succes, Andreea Marin a răspuns:

”Nu a fost un succes chiar de la prima apariție, am avut de lucru ca să creștem, dar a început să se vorbească în scurt timp, pentru că programul atingea inimi și schimba vieți în bine. Ceva ce nu putea nimeni nega. Eu, însă, nu trăiesc din nostalgie, privesc mereu spre viitor. Șansa mea din anii în care am fost director la „Surprize, Surprize și moderator totodată a fost să învăț să organizez totul în detaliu, să fiu responsabilă pentru fiecare gest și cuvânt, să îmi pese de oameni și să ascult, cu adevărat, poveștile lor de viață, care m-au marcat. Lecții din care am învățat și pe care le aplic în tot ce fac, și astăzi”.

În ciuda a ceea ce se credea, Andreea Marin nu a câștigat sume fabuloase pe vremea când modera emisiunea respectivă. ”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, a povestit Andreea Marin.

citește și...