Ce spune Anca Serea despre Adi Sînă, după ce s-a vindecat de COVID-19: ‘Îi lăsam mâncarea la ușă’

25.11.2020, 10:11
Ce spune Anca Serea despre Adi Sînă, după ce s-a vindecat de COVID-19: 'Îi lăsam mâncarea la ușă'
Ce spune Anca Serea despre Adi Sînă, după ce s-a vindecat de COVID-19: 'Îi lăsam mâncarea la ușă'

Adi Sînă a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Artistul a început să se simtă din ce în ce mai rău în urmă cu trei săptămâni, așa că a hotărât să se izoleze de restul familiei. 

Adi Sînă a fost confirmat pozitiv cu COVID-19! Pentru că a dorit să își protejeze soția și cei șase copii, solistul s-a izolat într-o cameră din mansarda casei.

Cât timp a stat izolat, Adi Sînă nu a luat contact deloc cu membrii familiei, deși locuiau sub același acoperiș.

Adi Sînă și-a protejat întreaga familie 

Interpretul a avut o formă ușoară a bolii, însă clipele mai grele au fost pentru Anca Serea, partenera lui. Fosta prezentatoare tv a povestit cum a fost perioada grea din familia lor.

În plus, ea a spus că s-a testat frecvente pentru a evita îmbolnăvirea altui membru al familiei. Adi Sînă a urmat un tratament cu paracetamol și vitamine, pe care medicul de familie i l-a prescris.

‘Am avut noroc că Adrian a avut totuși o formă mai ușoară. El nu a avut simptome foarte grave, doar febră și frisoane. Așa ne-am și dat seama din prima că are Covid. Apoi și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Nu a avut însă complicații deloc. Nu știu de unde ar fi putut să ia acest virus, pentru că el nu a mai cântat deloc în perioada asta. Acum e bine, sănătos’, a povestit Anca Serea pentru playtech.ro.

Se pregătesc de vacanță

Din fericire, Anca Serea și copiii nu s-au infectat cu coronavirus, iar Adi Sînă s-a vindecat. Acum, cei doi soți urmează să plece într-o vacanță peste hotare.

‘M-am temut foarte tare pentru mine, dar mai ales pentru copii. Adi a ales să se izoleze în masardă. S-a izolat complet, de tot, nu am avut nici o legătură cu el. Doar mâncarea i-o lăsam la ușă. Normal că ne-a fost frică să nu luăm și noi. Am făcut teste, și eu și copiii, din două în două zile. Pentru că nu mai așa puteam să fim siguri că putem intra în contact și cu alți oameni’, a mai spus vedeta.

citește și...