Ce spune Anamaria Prodan despre partaj. A clarificat lucrurile: ‘Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere’

18.06.2021, 14:23
Ce spune Anamaria Prodan despre partaj. A clarificat lucrurile: 'Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere'
Ce spune Anamaria Prodan despre partaj. A clarificat lucrurile: 'Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere'

Anamaria Prodan a vorbit despre partaj, în cazul unui divorț de Laurențiu Reghecampf. Zilele trecute, antrenorul a confirmat că despărțirea este inevitabilă între ei, deși impresara neagă. 

Dacă vor ajunge să divorțeze, Anamaria Prodan a dezvăluit că îi va lăsa lui Reghe toată averea. Până atunci, vedeta neagă că între ea și soțul său ar exista probleme, după 13 ani de mariaj.

Anamaria Prodan îi lasă toată averea lui Reghe

‘Nu am făcut partajul nici prima dată când am divorțat. Nu mă interesează. Credeți că Reghecampf ne-ar lăsa vreodată pe străzi? Reghecampf este fără pereche. Bine că au de cine să vorbească și ce subiecte să aibă.

Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. O să-i las lui toată averea. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat. Niciuna nu ar trage cu dinții de vreun bărbat‘, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport LIVE.

Anamaria Prodan neagă că ar divorța de Reghe

La numai câteva ore de la aceste declarații, Anamaria Prodan a luat atitudine și a declarat că nu se pune problema unei separări între ei și că soțul ei. Mai mult de atât, ea a mărturisit că Reghe a glumit!

“Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

citește și...