Ce spune Adrian Enache despre admiratorii fiicei sale, Diana. ”Când aud că eu sunt taică-su se sperie”

02.09.2022, 16:18
Ce spune Adrian Enache despre admiratorii fiicei sale, Diana. ”Când aud că eu sunt taică-su se sperie”
Ce spune Adrian Enache despre admiratorii fiicei sale, Diana

Binecunoscutul cântăreț Adrian Enache, în vârstă de 56 de ani, are o fiică superbă, Diana, care a urmat aceeași carieră ca și el. Artistul a vorbit despre admiratorii fiic ei sale, deloc puțini la număr. ”Când aud că eu sunt taică-su se sperie”, a declarat, într-un interviu, Adrian Enache despre pretendeții fiicei sale.

Adrian Enache este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul autohton. Acesta are o carieră impresionantă în spate. În plan sentimental, Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.

Despre fiica sa, Diana, a făcut Adrian Enache declarații pentru impact.ro. Acesta a dezvăluit că pretendenții Dianei, care are 26 de ani, se sperie când aud că este tatăl ei.  De asemenea, Adrian Enache a spus că deocamdată fata sa nu este implicată în nicio relație sentimentală.

Ce spune Adrian Enache despre admiratorii fiicei sale. ”Găsim mașina plină de bilețele și flori. Diana nu are timp de așa ceva, nu-i trebuie iubit”

”Încă mai avem spectacole pe litoral, dar și în țară. Găsim mașina plină de bilețele și flori. Diana nu are timp de așa ceva, nu-i trebuie iubit. Ea e îndrăgostită de muzică, facem show pe litoral. Asta ne place, lumea să se simtă bine, să ne aprecieze. Viața ei e să cânte cu tati”, a declarat Adrian Enache pentru sursa mai sus-menționată.

”A înțeles cât e de greu să fie mereu fresh pe scenă. E liniștită, nu are nicio relație acum, nimic serios. Pretendenții săi, când aud că eu sunt taică-su se sperie, și-și zic ”ăla e profesor, uns cu toate alifiile, e sex-simbolul României, ne citește gândurile, că e vagabond la rândul lui””, a adăugat cântărețul.

citește și...