Ce spune Adelina Pestrițu despre revenirea în televiziune. ”Am primit multe oferte”

07.11.2020, 12:36
Ce spune Adelina Pestrițu despre revenirea în televiziune. ”Am primit multe oferte”
Ce spune Adelina Pestrițu despre revenirea în televiziune. ”Am primit multe oferte”

Adelina Pestrițu a vorbit despre eventualitatea de a reveni în televiziune. Aceasta a afirmat că a primit numeroase oferte.

De-a lungul anilor, Adelina Pestrițu a fost implicată în mai multe proiecte TV. Aceasta a făcut declarații despre revenirea în televiziune pentru okmagazine.ro. Bruneta a afirmat că a primit numeroase oferte în acest sens.

”Mi-e dor de televiziune şi m-aş întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aş alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacţii la fel de mari ca munca în online. Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, aşa cum o fac zilnic în business- ul meu şi să ştiu că sunt implicată într- un proiect care are o eticheta pozitivă. De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp şi mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a pus punct colaborării cu Kanal D în 2016

Adelina Pestrițu a prezentat, alături de Mădălin Ionescu, o emisiune la postul de televiziune Kanal D.

În anul 2016, vedeta a pus capăt colabărorii cu postul de televiziune.

”Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpină modificări. Am ales să vă scriu gândurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigură, cel puţin în ceea ce mă priveşte, pentru a lămuri o situaţie fără a lăsa loc de alte speculaţii. În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a şi întâmplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 6 ani, în care practic am evoluat împreună şi am avut extrem de multe de învăţat”, spunea ea.

citește și...