Ce spune actrița Eugenia Șerban despre situația sa financiară. ”Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat”

26.09.2021, 16:31
Ce spune actrița Eugenia Șerban despre situația sa financiară. ”Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat”
Ce spune actrița Eugenia Șerban despre situația sa financiară. ”Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat”

Actrița Eugenia Șerban, în vârstă de 51 de ani, a făcut dezvăluiri din viața sa. Printre altele, artista a dat detalii despre situația sa financiară. ”Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat”, a mărturisit Eugenia Șerban. Actrița speră să revină cât mai curând pe micile ecrane, așteptând colaborări.

Actrița Eugenia Șerban a făcut mărturisiri pentru impact.ro.

Artista a vorbit despre situația sa financiară, afirmând că această perioadă de pandemie a afectat-o ca pe mulți alți artiști.

Ce spune actrița Eugenia Șerban despre situația sa financiară. ”Suntem în discuții, aștept contracte”

Eugenia Șerban a afirmat că stă prost din punct de vedere materiale, dar este pregătită pentru noi colaborări profesionale. ”Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat, prefer să nu vorbesc despre asta”, a declarat aceasta. ”Nu cred că se vor mai face prea curând alte telenovele, dar vor fi seriale tv, să vedem ce va urma, suntem în discuții, aștept contracte”, a declarat Eugenia Șerban.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Eugenia Șerban a afirmat că starea sa de sănătate este una bună și că își dorește să revină la activitatea sa profesională. ”Toată lumea știe prin ce-am trecut în ultimii doi ani așa că e atât de simplu. A fost cel mai greu moment din viața mea. M-am certat cu Dumnezeu în fiecare zi pentru că nu aveam răspunsurile la întrebări. De ce mie? De ce două? De ce în același timp? [… ] Am revenit la forma dinainte. Vreau să fac exact ce am făcut și până acum, teatru, film, cinematografie, televiziune și cam atât. Și să-mi trăiesc viața frumos”, a explicat vedeta, citată de spynews.ro.

Eugenia Șerban s-a confruntat cu de sănătate

Actrița Eugenia Șerban s-a confesat la o emisiune de televiziune în urmă cu ceva timp. Printre altele, artista și-a amintit și de perioada grea prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer, boală pe care a reușit să o învingă.

”Este clar că cel mai greu moment a fost cel prin care am trecut acum doi ani, dar a durat foarte puțin. În momentul în care auzi acel cuvânt este imposibil să nu te gândești la moarte. Două-trei săptămâni am căzut, apoi mi-am dat seama cât de mult îmi place viața. Nu mi-am dorit să rămână copilul meu fără mine și să nu mă aibă lângă el când se va căsători, plus că nu am făcut tot ce mi-am dorit. Toți avem momentele noastre grele, dar mereu învățăm ceva. Orice om care trece prin această boală trebuie să lucreze la psihic. Dacă ești încrezător, cu siguranță, vei ieși învingător”, a declarat Eugenia Șerban la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

citește și...