Ce spune actorul Dan Condurache despre faptul că a jucat în telenovele. ”Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!”

10.11.2020, 09:43
Ce spune actorul Dan Condurache despre faptul că a jucat în telenovele. ”Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!”

Renumitul actor Dan Condurache a vorbit despre cariera sa. Acesta a comentat și pe seama faptului că, de-a lungul anilor, a jucat în telenovele.

Actorul Dan Condurache a acordat un interviu pentru revista Viva în care a vorbit despre cariera sa. Întrebat dacă a regretat vreodată că a jucat în telenovele, artistul a răspuns: ”Știți că nu banii aduc fericirea, ci numărul lor. Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci! Actorii care răspândesc „parfumul zeilor sunt aleși de Dumnezeu, cei ca mine suntem doar adăugire pe un col de pagină. Apropo de greșeală, Ingmar Bergman, genialul regizor, spunea că numai actorii talentați joacă foarte bine sau foarte prost. Deci și greșesc, restul nu joacă nimic”.

Dan Condurache a explicat și cum a ajuns să facă actorie. ”Toți copiii au dreptul să-și dorească Infinitul, care cred că e salvarea noastră, a tuturor. Conjunctura a fost o soră a mamei care m-a prezentat profesoarei de mișcare scenică a maestrului Gheorghe Dinică și a maestrului Marin Moraru. Doamna profesoară mi-a spus să am răbdare și să mai cresc. Peste un an, am început pregătirile cu domnul Mihai Dogaru”, a spus acesta.

Ce spune Dan Condurache despre rolul din serialul ”Vlad”

În serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, Dan Condurache a interpretat un rol negativ.

În cadrul aceluiași interviu, artistul a comentat despre personajul pe care l-a jucat în serialul respectiv.

”Genialul Dem Rădulescu, acordându-mi privilegiul de a mă accepta pe lângă domnia sa, spunea: „Gică, dacă nu știm vorbele, nu știm ce jucăm. Actorul depinde în mare măsură de structura și de provocările scenariului. Aș fi vrut ca personajul din VLAD să fie cel pe care să îl știi, dar nu l-ai văzut, cel pe care-l știe toată lumea, dar nu l-a cunoscut nimeni, frica psihică și fizică de care numai Dumnezeu ne mântuie. Aș fi vrut… aș fi… dar nu mai am timp”, a mai declarat Dan Condurache.