Ce spun medicii despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

22.05.2020, 15:41
Ce spun medicii despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară
Ce spun medicii despre starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară este în continuare internată la spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost adusă în stare gravă. Din informațiile date de soțul ei, Codrin Nicoară, solista ar fi căzut pe scările din casă, însă anchetatorii cred că incidentul a fost unul mai grav.

Maria Macsim Nicoară s-a ales cu răni grave la cap, torace și coloană. Familia ei se roagă pentru o minune, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

În ce stare se află acum Maria Macsim Nicoară

Starea ei de sănătate este în continuare gravă, iar doctorii au făcut și unele precizări în acest sens.

Conform Click!, cadrele medicale se vor putea pronunța în circa o săptămână legat de evoluția stării de sănătate a Mariei Macsim Nicoară.

În acest moment, solista a trecut de la comă de gradul 3 la comă de gradul 2, însă, specialiștii rămân rezervați în ceea ce privește sănătatea artistei, pentru că evoluția se poate schimba în numai câteva ore. Maria Macsim Nicoară este în continuare intubată și ventilată mecanic.

Soprana avea probleme în mariaj

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară ar fi ajuns în comă după ce a căzut pe scări. Soacra ei a fost cea care a apelat la 112 pentru a chema o ambulanță.

Aceasta a fost lăsată să agonizeze 8 ore. În tot acest timp, ar fi fost abandonată pe un pat după ce, bănuiesc anchetatorii, ar fi fost târâtă de la capătul scărilor până în una dintre camere.

Apropiații ei susțin că Maria Nicoară avea probleme în căsnicie și se temea de partenerul ei, însă nu luase hotărârea de a divorța.

”Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia”, au spus apropiații Mariei Nicoară.

citește și...