Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară se complică. Ce au dezvăluit anchetatorii

18.05.2020, 22:15
Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară se complică. Ce au dezvăluit anchetatorii
Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară se complică. Ce au descoperit criminalistii

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară se complică pe zi ce trece tot mai mult! Artista se află în continuare internată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Anchetatorii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu solista, deși soțul femeii susține că aceasta a căzut pe scările din locuință. Codrin Nicoară a povestit oamenilor legii că și-a găsit partenera inconștientă în casă, în urma unui accident casnic.

Noi detalii cutremurătoare în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Conform polițiștilor judiciari, dacă ar fi existat o infracțiune, singura variantă de a ieși adevărul la iveală este ca Maria Macsim Nicoară să iasă din comă și să povestescă ce s-a petrecut în seara fatidică. Momentan, anchetatorii nu au probe care să demonstreze că nu a fost un simplu accident.

‘O soluţie pentru a dezlega acest caz ar fi fost ca femeia să îşi revină, dar sunt slabe şansele. De asemenea, nu sunt probe că soţul ar fi pus la cale ca femeia să cadă pe scări. Chiar dacă soţul are un alibi care nu poate fi verificat, şi anume ce a făcut el în opt ore cât soţia a agonizat, şi de ce nu a sunat la ambulanţă, acesta nu poate fi tras la răspundere.

Chiar şi în cazul în care ar mărturisi că ar fi autorul, să zicem că ar fi împins-o pe scări pe femeie, nu poate fi acuzat deoarece lipsesc probele. Este un caz rar, ca în literatura criminalistică’, a explicat un poliţist judiciarist pentru ziaruldeiasi.ro.

Soțul artistei avea o amantă

De asemenea, procurorii care se ocupă de caz au descoperit că Codrin Constantin Nicoară că ar fi avut o relaţie extraconjugală cu o femeie din localitatea Aroneanu, căsătorită și ea. Șocant este faptul că Maria Macsim Nicoară știa de amantlâcul partenerului de mai bine de un an. Se pare că soprana intenționa să divorțeze de soțul său.

În fața anchetatorilor, Codrin Nicoară a recunoscut că se întâlnea pe ascuns cu amanta și că nu a adus-o niciodată în casa în care locuia cu Maria Macsim. Cei doi soți nu mai dormeau împreună.

citește și...