Ce spun Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior despre un nou bebeluș. ”Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu”

09.04.2022, 13:10
Ce spun Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior despre un nou bebeluș. ”Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu”
Ce spun Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior despre un nou bebeluș. ”Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu”

Binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 54 de ani, și soția sa, cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, au acordat un interviu, în cadrul căruia au făcut declarații despre eventualitatea de a avea un al doilea copil împreună. ”Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu”, a spus Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Binecunoscutul artist și actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, au acordat un interviu pentru revista Viva în care au vorbit despre eventualitatea de a avea al doilea copil împreună.

Ce spun Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior despre un nou bebeluș. ”N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm”

Întrebată dacă își mai dorește copii, Lavinia Pîrrva a răspuns scurt, zâmbind: ”Nu”. Ștefan Bănică a completat: ”Am trei copii şi îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că toţi trei sunt mai mult decât mi-am închipuit. Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu. Ai impresia că tu decizi când vrei să devii părinte. E doar o senzaţie, mi se pare că lucrurile sunt predestinate. N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm”.


Cei doi au vorbit și despre băiețelul lor, Alexzandru care urmează să împlinească trei ani. ”Alexandru în fiecare zi evoluează într-un mod accelerat şi surprinzător. Este un copil plin de energie şi cu un farmec aparte, lucru pe care mi l-am dorit încă de când era în burtică. Merge la grădiniţă de câteva luni şi îi place foarte mult să fie înconjurat de copii”, a spus Lavinia Pîrva.

”Alexandru are simţul umorului, e isteţ, face ghiduşii, îi place muzica, îi place să danseze. E greu de enumerat ce crede un tată despre copilul lui fără a fi subiectiv şi fără a exagera, ceea ce eu încerc să nu fac. Dar este un copil cu foarte mult farmec”, a declarat și Ștefan Bănică Junior.

citește și...