Ce spun Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică despre căsătoria lor din Bulgaria. ”A fost exact ceea ce ne-am propus”

10.08.2022, 17:05
Ce spun Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică despre căsătoria lor din Bulgaria. ”A fost exact ceea ce ne-am propus”
Ce spun Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică despre căsătoria lor din Bulgaria

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, și soțul său, binecunoscutul artist Ștefan Bănică unior, în vârstă de 54 de ani, au scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute depre căsătoria lor, din urmă cu ani, din Bulgaria. ”A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului”, a mărturisit Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit, în urmă cu câțiva ani, în Bulgaria, departe de ochii curioșilor. Despre acest eveniment important din viața lor au dat cei doi detalii în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Ce spun Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică despre căsătoria lor din Bulgaria. ”Tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”

 

”Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, a povestit Lavinia Pîrva pentru sursa mai sus-menționată.

”A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!”, a declarat și Ștefan Bănică Junior.

 

citește și...