Ce sporturi a practicat chef Sorin Bontea. S-a antrenat în aceeași sală cu un mare campion al României

05.07.2020, 11:59
Ce sporturi a practicat chef Sorin Bontea. S-a antrenat în aceeași sală cu un mare campion al României
Ce sporturi a practicat chef Sorin Bontea. S-a antrenat în aceeași sală cu un mare campion al României

Puțină lume știe că chef Sorin Bontea a practicat mai multe sporturi când era copil. Printre altele, acesta a făcut și haltere și s-a antenat în aceeași sală cu celebrul campion Nicu Vlad.

Chef Sorin Bontea a făcut în copilărie și adolescență box, haltere, dar și înot sportiv.

Chiar dacă nu a ajuns să facă performanţă, Sorin Bontea recunoaşte că antrenamentele dure i-au călit şi mintea, şi trupul.

„Îmi amintesc că aveam vreo 10, 12 ani şi mergeam la antrenamente la box. E un sport minunat, foarte bun pentru rezistenţă, pentru strategie.

Apoi, am făcut şi haltere, la acelaşi club, pe vremea aceea se numea ”23 August”, şi ţin minte că în aceeaşi sală se antrena şi Nicu Vlad, care încă nu ajunsese cam­pion.

Iar să înot am învăţat mergând la sărituri în apă. De sportul ăsta m-am apucat devreme, pe la 8 ani şi mi-a plăcut, cred, cel mai mult. Uneori mai merg şi acum la sărituri, mult mai rar, ce-i drept”, a declarat chef Sorin Bontea într-un interviu.

Cu ce echipă de fotbal ține

Chef Sorin Bontea este mare împătimit de fotbal. Acesta este suporter al echipei Dinamo, la fel ca c hef Cătălin Scărlătescu, colegul său de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Chef Dlorin Dumitrescu ține cu FCSB.

Chef Sorin Bontea a mărturisit de ce nu merge la meciurile lui Dinamo.

”Nu îmi place stadionul, e singurul motiv pentru care nu merg pe stadion”, a spus Sorin Bontea, potrivit antenasport.ro.

A câștigat ”Asia Express” alături de Răzvan Fodor

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Chef Soin Bontea și Răzvan Fodor au încasat fiecare câte 15.000 de euro după ce au ieșit învingători în competiția respectivă.

Chef Sorin Bontea a dezvăluit ce intenționează să facă cu partea lui de premiu. Acesta o va folosi pentru a merge în vacanțe alătui de familia sa.

”O să ne bucurăm în familie de toată aventura mea în „Asia Express”, așa că o să îi folosim cel mai probabil pentru vacanțe, atunci când va fi cazul”, a declarat acesta.

citește și...