Ce sport a practicat fiul Danielei Nane și de ce a renunțat. ”Nu puteam să sufăr să merg la antrenamente”

17.09.2021, 16:20
Ce sport a practicat fiul Danielei Nane și de ce a renunțat. ”Nu puteam să sufăr să merg la antrenamente”
Ce sport a practicat fiul Danielei Nane și de ce a renunțat. ”Nu puteam să sufăr să merg la antrenamente”

Actrița Daniela Nane, în vârstă de 49 de ani, a fost invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV, alături de fiul său, Codrin. Fiul vedetei a dezvăluit ce sport a practicat timp de opt ani și care a fost motivul pentru care a renunțat. ”Nu puteam să sufăr să merg la antrenamente”, a spus el.

Daniela Nane este o cunoscută actriță și câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România, prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe. În plan personal,Daniela Nane a fost căsătorită până în anul 2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, cu care un copil, Codrin. În anul 2016, Daniela Nane a devenit soția lui Adrian Cioroianu, fost ministru al Afacerilor Externe.

Daniela Nane a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, alături de fiul său, Codrin. Acesta are 21 de ani, studiază psihologie investigativă și a practicat mai multe sporturi, printre care scrimă, înot și atletism. A făcut scrimă timp de opt ani, dar a renunțat.

Ce sport a practicat fiul Danielei Nane și de ce a renunțat. ”Eram talentat, dar nu m-a interesat să fac o carieră din asta”

„Am făcut scrimă opt ani, dar nu mi-a placut la antrenamente. Eu făceam sportul acesta de placere, dar nu puteam să sufăr să merg la antrenamente. Eram talentat, dar nu m-a interesat să fac o carieră din asta”, a declarat Codrin, potrivit click.ro.

Daniela Nane a vorbit edespre relația pe care o are cu fiul său: „Codrin e talentat în multe domenii, adică e bun și la matematică, e bun și la vorbit în public, e bun și la actorie. E un tânăr foarte inteligent, cu un simț al dreptății foarte accentuat, cu bunăvoință, cu bunătate, tot timpul caută binele suprem al tuturor, când ia decizii. Ne înțelegem foarte bine, avem încredere unul în altul, vorbim orice”.

citește și...