Ana-Maria Brânză: ”Înainte să încep clasa a 12-a, am primit propunerea să plec în SUA”

18.01.2021, 13:10
Ana-Maria Brânză: ”Înainte să încep clasa a 12-a,  am primit propunerea să plec în SUA”
Ana-Maria Brânză: ”Înainte să încep clasa a 12-a, am primit propunerea să plec în SUA”

Campioana olimpică la scrimă Ana-Maria Brânză a dezvăluit că atunci când era în clasa a 12-a a primit propunerea de a pleca peste Ocean, cu bursă.

 

Ana-Maria Brânză, în vârstă de 36 de ani, a avut posibilitatea de a pleca în Statele Unite în urmă cu ani, însă nu a făcut acest lucru. Sportiva a explicat care a fost motivul pentru care a refuzxat să plece din țară.

”Înainte să încep clasa a 12-a, am primit propunerea să plec în SUA cu o bursă de studii, dar am ales să fac scrimă. Asta mi-am dorit întotdeauna și aveam convingerea că pot reuși și aici! Pe de altă parte, m-am născut în România pentru că aici era nevoie de mine si aici am putut să mă dezvolt ca om și să performez ca sportiv. Nu am regretat și nici în aceste vremuri nu ma văd plecată în lume!”, a declarat campioana la scrimă pentru femeide10.ro.

Ana-Maria Brânză, despre cel mai usturător eșec

Celebra sportivă a vorbit și despre cel mai mare eșec al său în plan sportiv.

”JO Londra 2012 a fost competiția care a dat cu mine de pământ la propriu. Cel mai usturător eșec, al meu și al echipei, ne-a stors lacrimi amare la acea vreme, dar lacrimi care s-au transformat în putere și dorință de a performa 4 ani mai târziu la JO Rio 2016”, a detaliat campioana olimpică la scrimă.

Aceasta a mărturisit și care au fost momentele în care a plâns de fericire. ”Acum făra să credeți că sunt o plângăcioasă, cele mai dulci lacrimi de bucurie le-am vărsat la Strassbourg după ce am câștigat medalia de aur la CE cu echipa, dar motivul principal a fost faptul că imediat după finală soțul meu mi-a făcut cea mai mare surpriză, oferindu-mi inelul de logodnă”, a mai spus binecunoscuta sportivă.

citește și...