Ce se va întâmpla cu lucrurile Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu a decis: ‘Nu să-și bată joc de ele’

30.03.2021, 17:57
Ce se va întâmpla cu lucrurile Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu a decis: 'Nu să-și bată joc de ele'
Ce se va întâmpla cu lucrurile Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu a decis: 'Nu să-și bată joc de ele'

Cornelia Catanga a decedat la vârsta de 63 de ani, în urma complicațiilor provocate de COVID-19. După decesul subit al solistei, soțul și fiul acesteia sunt nevoiți să plece cât mai repede din vila în care au stat în chirie în ultimii ani. 

Cornelia Catanga a murit vinerea trecută, 26 martie, la Spitalul Universitar din Capitală. Soțul ei, Aurel Pădureanu, nu-și poate reveni din șoc și a mărturisit că nu știe cum să împartă lucrurile care au aparținut solistei de muzică lăutărească.

De-a lungul carierei, artista a reușit să aibă o colecție impresionantă de ținute de scenă.

Aurel Pădureanu, despre lucrurile Corneliei Catanga

”Cui să îi dau rochițele ei, pe care le iubea și le îngrijea? Caut o persoană curată, care să le aprecieze, să le poarte, nu să-și bată joc de ele. Eu voi opri câteva pelerine, dar și acordeonul pe care îl iubea, restul lucrurilor le voi da!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech. 

”Nu știm unde ne vom muta, ne-au refuzat toți, ni s-a întors spatele. Avem și datorii aici, la chirie, niște restanțe, dacă oamenii cu suflet mare ne pot ajuta, le vom rămâne îndatorați. Sunt atâția milionari în euro, în țara asta, cât i-ar costa să ne dea o căsuță mică, pe care să o îngrijim?

Nu suntem pretențioși. Mă rog să mă fac bine, să trecem peste durerea aceasta, să ies cu fiul meu, Alex, de dragul lui trebuie să îmi revin. De ce mi-ai luat-o, Doamne, ce mă fac fără ea acum? Era lumina ochilor mei”, a mai adăugat soțul Corneliei Catanga.

A fost înmormântată fără haine

Funeraliile Corneliei Catanga au avut loc la Cimitirul Ghencea Civil sâmbătă, 27 martie, însă puțini au fost cei care au putut să-și ia rămas bun de la artistă. Ea a fost înmormântată dezbrăcată, băgată într-un sac, într-un sicriu sigilat, conform protocolului Covid.

“Mă doare că la un om așa mare cum a fost Cornelia să nu apuc să-i fac datinile. O zi trebuia să mă lase în plus să vină lumea să-i aducă coroane. Sunt așa de supărat în sufletul meu. Când am fost la morgă i-am văzut doar capul. Dormea ca un copil. Și am țipat: Și în loc s-o îmbrac și eu, că avea peste 300 de rochii! Să ajungă femeia mea să mi-o dea într-un sac! Îmi pare rău că sunt român și că trăiesc în țara asta! Îmi zicea:

Ni s-a impus să o înmormântăm urgent! Cum a plecat de la morgă, domnul Gigi Păun a zis să o ducem la biserica lui, m-am bucurat. Atunci m-a sunat că nu le dă voie Poliția s-o ducem la biserica lui. Am vrut s-o ducem la capelă, nici acolo nu au vrut. A intervenit doamna Șoșoacă și a zis: . Am fost obligat să o înmormântez pe loc, fără să mai așteptam. A anunțat Alexandru pe Facebook și a venit foarte puțină lume”, a mai spus Aurel Pădureanu, la Prima TV.

citește și...