Ce se va întâmpla cu emisiunea ‘Puterea Dragostei’, în plină criză de coronavirus! Andreea Mantea a făcut anunțul oficial

30.03.2020, 16:46
Ce se va întâmpla cu emisiunea 'Puterea Dragostei', în plină criză de coronavirus! Andreea Mantea a făcut anunțul oficial
Ce se va întâmpla cu emisiunea 'Puterea Dragostei', în plină criză de coronavirus! Andreea Mantea a făcut anunțul oficial

Din cauza pandemiei de coronavirus, emisiunile de la tv sunt afectate. În acest context intră și emisiunea ‘Puterea Dragostei’ de la Kanal D.

Ce se va întâmpla cu emisiunea ‘Puterea Dragostei’, în plină criză de coronavirus!

Prezentatoarea show-ului matrimonial, Andreea Mantea, a făcut anunțul oficial despre ce se va întâmpla cu emisiunea în perioada următoare. Vedeta a spus că ‘Puterea Dragostei’ va continua, însă cu reguli noi pentru toți concurenții din casă.

Astfel, în emisiunea ‘Puterea Dragostei’ nu vor mai intra alți concurenți noi, așa cum se obișnuia până acum. Excepție fac doi concurenți care așteptau deja intrarea în competiția de la Kanal D.

Urmează să vă spun ceva foarte important. De astăzi, competiția își va închide porțile. În acest sezon nu vor mai intra alți concurenți cu excepția a două persoane care se află în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care au fost sau vor fi eliminați și ar putea reveni în postura de favoriți ai publicului’, a spus Andreea Mantea, în timpul emisiunii.

Mai mult de atât, prezentatoarea tv a anunțat că eliminările vor decurge altfel decât s-au obișnuit până acum telespectatorii. Cei care vor primi cele mai multe nominalizări, nu vor fi direct eliminați, ci vor primi o banderolă roșie. Dacă concurentul strânge trei banderole roșii, acesta va părăsi competiția.

citește și...