Lovitură dură pentru fiica Stelei Popescu! Ce a pățit Doina Maximilian, după ce a vândut averea actriței

16.06.2020, 14:55
Lovitură dură pentru fiica Stelei Popescu! Ce a pățit Doina Maximilian, după ce a vândut averea actriței
Lovitură dură pentru fiica Stelei Popescu! Ce a pățit Doina Maximilian, după ce a vândut averea actriței

Doina Maximilian, fiica adoptivă a regretatei Stela Popescu, trece prin momente dificile! La scurt timp după moartea actriței, femeia a început să vândă din bunurile acesteia, însă acum are probleme.

Stela Popescu a încetat din viață la finalul lui noiembrie 2017. Actriţa, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită în casă chiar de fiica sa, care a chemat ambulanţa. Din păcate, era prea târziu. Stela Popescu a murit în urma unui accident vascular cerebral.

Doina Maximilian s-a ales cu toate bunurile actriței

După decesul actriței, fiica sa vitregă a decis să scoată la licitație bunurile ei. Din această cauză, la finalul anului trecut, Doina Maximilian a fost dată în judecată de către o firmă firmă imobiliară, în calitate de reclamant. Primul proces fusese stabilit pe 22 aprilie 2020, dar s-a amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Noul termen în proces va avea loc pe 1 iulie 2020.

‘De când a murit Stela e o altă existenţă pentru mine, e totul mult mai apăsător. Am fost ca şi copilul ei, ea e o parte din mine. I-am făcut pomana alături de familie şi de cei apropiaţi’, mărturisea fiica adoptivă a Stelei Popescu la un an de la moartea actriței.

S-a speculat că averea Stelei Popescu s-a ridicat la aproape un milion de euro și includea tablouri, bijuterii şi blănuri, dar și două imobile, a căror valoare totală este de peste 900.000 de euro.

Conform Wowbiz, fiica adoptivă a actriței ar fi renunțat la moștenirea lăsată de aceasta. Doina Maximilian s-a ocupat și de Asociaţia Puiu Maximilian, însă în 2018 a cerut radierea acesteia.

Ce a pățit Doina Maximilian

‘Admite cererea formulată de lichidatorul Cabinet Individual de Insolvenţă DRAHENBERG DUMITRU, pentru Asociaţia PUIU MAXIMILIAN. Constată definitiv aprobat bilanţul de lichidare de la data de 29.11.2018 privind Asociaţia PUIU MAXIMILIAN. Constată că lichidatorul este descărcat de obligaţiile asumate.

Dispune eliberarea actului constatator al descărcării lichidatorului de obligaţiile asumate. Dispune radierea Asociaţiei PUIU MAXIMILIAN din Registrul Special al Asociaţiilor si Fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Sector 2 Bucureşti. Cu drept numai de apel în termen de 5 zile de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei care au lipsit, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 08.05.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei’, se arăta în decizia de pe 8 mai 2019.

Sursa: Wowbiz

citește și...