Ce se întâmplă cu vila din Dubai a Anamariei Prodan. Cine locuiește acum în ea

27.10.2020, 12:28
Ce se întâmplă cu vila din Dubai a Anamariei Prodan. Cine locuiește acum în ea
Ce se întâmplă cu vila din Dubai a Anamariei Prodan. Cine locuiește acum în ea

Anamaria Prodan a explicat ce se întâmplă cu vila din Dubai în care a locuit împreună cu familșia sa în ultima perioadă de timp.

Impresara Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf s-au mutat în România de cinci luni. Cei doi au lăsat palatul de 3 milioane de euro din Dubai şi s-au mutat în casa de la Snagov. Potrivit click.ro., în vila de lux au rămas şoferul, bona, menajera şi cei doi băieţi ai lor, Luca, băiatul din prima căsnicie a lui Laurențiu Reghecampf, şi Laur Junior, cunoscut drept Bebeto. Juniorul face fotbal la Al Wasl de un an, iar înainte a fost la Al Wahda şi la Manchester City Academy.

Anamaria Prodan a explicat ce se întâmplă cu reședința familiei din Dubai. Aceasta nici nu se gândește să o vândâ, însă ia în calcul posibilitatea de a o închiria. “Nu mă gândesc să vând casa din Dubai. Poate doar să o închiriez la un moment dat. Acolo sunt angajaţii şi copiii. Bebeto merge la şcoală, s-a acomodat foarte bine. Este o casă mobilată de noi, o casă scumpă şi, indiferent ce se va întâmpla, pe unde ne vor purta drumurile, este casa noastră. Acolo vom merge în vacanţe. Deocamdată fac naveta”, a declarat celebra impresară pentru sursa mai sus-menționată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au patru copii

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț.

De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

citește și...