Ce se întâmplă cu Roxana Ciuhulescu după ”Survivor România”. ”Aștept să văd dacă intru la operație. E cam nasol”

01.02.2022, 14:53
Ce se întâmplă cu Roxana Ciuhulescu după ”Survivor România”. ”Aștept să văd dacă intru la operație. E cam nasol”
Ce se întâmplă cu Roxana Ciuhulescu după ”Survivor România”. ”Aștept să văd dacă intru la operație. E cam nasol”

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Vedeta a părăsit competiția din cauza unor probleme medicale.  despre starea sa de sănătate a dcat detalii aceasta la o emisiune TV. ”Aștept să văd dacă intru la operație. E cam nasol” , a mărturisit Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu. Roxana Ciuhulescu este cunoscută și ca fiind vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri.

Roxana Ciuhulescu a fost implicată în proiectul ”Survivor România”, de la Pro TV. Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. Vedeta a vorbit, la emisiunea ”la Măruță”, despre starea sa de sănătate după ce a participat la ”Survivor România”.

Ce se întâmplă cu Roxana Ciuhulescu după ”Survivor România”. ”Am venit cu piciorul dublu”

„Am venit cu piciorul dublu de la Survior. Săptămâna asta merg la RMN, aștept să văd dacă intru la operație. E cam nasol. Am plâns când mi-am văzut soțul la aeroport. Copii erau la școală, nu au putut să vină. După calculele mele ,îmi propusesem să stau mai mult, șase sau șapte săptămâni. Nu-mi imaginam că o să mă accidentez atât de repede. Eu am trecut prin multe cabinete medciale înainte să plec, eram aptă sută la sută. La început, nici dureri nu aveam, doar am văzut că mi s-a umflat piciorul. Am crezut că e o alergie. Eram plină de ciupituri, îmi venea să-mi rup carnea de pe mine de la țâțarii ăia”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit click.ro.

„Nuca de cocos fresh te face zob, te termină la stomac. Ne era teamă de scorpioni, de iguane. Am slăbit 7 kilograme în două săpătămâni, la cât m-am deshidratat! Eram așa de flămândă când am ajuns acasă am dat iama în dulciuri, s-a mai reparat stomacul!”, a adăugat aceasta.

Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de Cătălin Zmărăndescu și CRBL la ”Survivor România”

Roxana Ciuhulescu a mărturisit, pentru sursa mai sus-menționată, că a fost dezamăgită de doi dintre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Este vorba despre Cătălin Zmărăndescu și CRBL.

”Nu am acceptat niciodată bârfa sau vorbele de ocară aruncate gratuit oamenilor care nici măcar nu sunt de faţă sau nu se pot apăra. Aşa a început disputa dintre mine şi Zmărăndescu, pentru că am spus lucrurilor pe nume. Cum nici unul din echipă nu a vrut să-i atragă atenţia că nu este frumos să-ţi vorbeşti colegii pe la spate, Zmărăndescu a fost deranjat că am spus eu lucrurilor pe nume. Cei vizaţi nu erau de faţă când Zmărăndescu vorbea urât despre ei, lucru care nu ştiu dacă s-a văzut sau nu la tv.

M-a deranjat bârfa. Realizam că dacă nu i se pune punct, va fi greu să devenim cu adevărat o echipă. Probabil, asta a fost o lecţie pentru el. Pe de altă parte, sunt conştientă că oamenii nu sunt obligaţi să te iubească sau să te accepte. O altă “surpriză” a venit din partea lui CRBL. Cu toate că l-am admirat şi că în fiecare an, de ziua lui, îi transmiteam mesaje de felicitare, în cadrul Survivor, am descoperit că CRBL este un cu totul alt om faţă de cel care credeam că este. Reacţiile lui de dispreţ faţă de mine şi respingerile cu care m-a tratat, de-a lungul acestei perioade, m-au făcut să-mi schimb părerea faţă de el, ca om. CRBL m-a dezamăgit”, a explicat ea.

citește și...