Ce se întâmplă cu dosarul Andreei Esca, după ce a fost dată în judecată de un medic

12.12.2020, 13:34
Ce se întâmplă cu dosarul Andreei Esca, după ce a fost dată în judecată de un medic
Ce se întâmplă cu dosarul Andreei Esca, după ce a fost dată în judecată de un medic

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor de la PRO TV, a reușit să scape basma curată, după ce ani de zile s-a ‘luptat’ la tribunal cu un medic din Focșani.

Au trecut mai bine de doi ani de când știrista a fost dată în judecată de un renumit doctor din Focșani. Recent, magistrații au dat sentința în acest dosar, dându-i câștig de cauză Andreei Esca.

Conform Spynews.ro, femeia care a chemat-o în instanță pe Andreea Esca a renunțat la acuzațiile împotriva acesteia. Mai mult de atât, acum este obligată să plătească 8.200 de lei statului român.

Andreea Esca a scăpat de acuzațiile medicului din Focșani

‘Admite în parte excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune, pentru faptele petrecute în luna iunie 2013,pentru capătul de cerere având ca obiect pretenţii şi respinge acest capăt de cerere (pentru faptele petrecute în luna iunie 2013), ca fiind prescris dreptul material la acţiune. Respinge excepţia prescripţiei, în rest, ca neîntemeiată.

Respinge acţiunea, în rest, ca neîntemeiată. Reduce cuantumul onorariului de avocat plătit de … de la suma totală de 14038,43 lei la suma de 8000 lei . Obliga pe reclamantă la plata către … a sumei de 8200,07 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare’, au decis magistrații, conform sursei citate mai sus.

Totul scandalul a început în urmă cu șapte ani, atunci când reclamanta, un medic din Focșani, se afla la volanul mașinii sale și nu a oprit la semnalul polițiștilor din trafic. Cea care a adus acuzele circula pe A3, cu o viteză de peste 190 de km/h, cu farurile stinse și pe contrasens.

Cum a început totul 

La vremea respectivă, aceasta a lovit un polițist și a accelerat. La scurt timp, doctorița a fost prinsă de autorități și dusă în arest la Câmpina.

Din cauza faptului că aceasta consumase o cantitate mare de alcool și era agitată, polițiștii au dus-o la Jilav, acolo unde a stat închisă timp de 90 de zile. După cele trei luni, magistrații au renunțat la dosar pentru că femeia nu ar fi avut discernământ.

Însă povestea nu s-a oprit aici! La cinci ani distanță, femeia i-a dat în judecată pe Andreea Esca şi alţi colegi ai săi pentru a explica articolele care au apărut în presă despre ea, cerând chiar şi daune morale.

La vremea respectivă, prezentatoarea tv a trebuit să prezinte documente prin care să explice clar când au fost postate în mediul online, și mai apoi șterse, articolele de presă care îl vizau pe medic.

citește și...