Ce se întâmplă cu divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano! Artista vrea cu orice preț să scape de tatăl fiicei sale

21.05.2020, 11:36
Ce se întâmplă cu divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano! Artista vrea cu orice preț să scape de tatăl fiicei sale
Artista vrea cu orice preț să scape de tatăl fiicei sale

În prezent, Antonia formează cu Alex Velea unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Deși au doi copii minunați împreună, cei doi nu s-au putut căsători din cauza unui mare obstacol, și anume divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano.

Antonia s-a despărțit de Vincenzo Castellano în urmă cu mai bine de 6 ani. Au împreună o fetiță care locuiește în Italia, împreună cu tatăl ei. De ani buni, artista se luptă pentru custodia micuței Maya.

‘Ce vreau să spun este că nimeni nu merită asta. Nici un tătic, nicio mămică. Ea (n.r. Maya) e fericită când ne vedem. Îmi doresc să vină la mine, pentru că este jumătate româncă şi pentru că aşa este normal. Sunt multe cupluri care sunt despărţite şi copiii se duc şi la mamă şi la tată. Nu e frumos, dar asta e situaţia. Normal că este dorinţa mea să vadă casa mea, să se vadă cu fraţii. Ştiu că nu au acelaşi tată şi e puţin ciudat, dar jumătate din sângele lor este din mine’, mărturisea Antonia în 2017, la ‘Xtra Night Show’.

Antonia se chinuie să divorțeze de Vicenzo de mai bine de 6 ani

Ce se întâmplă cu divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano! Artista vrea cu orice preț să scape de tatăl fiicei sale, iar până acum a cheltuit sume enorme pentru procesul custodiei fiicei lor. Conform Impact, Antonia a fost nevoit să plătească aproximativ 15.000 de euro pentru onorariile avocaților.

Vincenzo Castellano a fost de acord cu divorțul, însă nu a renunțat așa ușor la custodia fiicei lui cu Antonia. Bărbatul a cerut custodie exclusivă, iar instanța din Italia a decis ca micuța să locuiască alături de el.

În toți acești ani, Antonia a reușit să își vadă fetița de 2-3 ori pe an. Solista a luptat din răsputeri să își aducă fiica lângă ea, dar și să se despartă legal de Vicenzo, pentru a se putea recăsători cu Alex Velea. Din păcate, pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap interpretei.

‘Antonia are un avocat în România și unul în Italia. A plătit până acum peste 15.000 euro numai onorariile avocaților. Enorm. A durat atât de mult datorită limitărilor legale, ale procedurilor dar și ale piedicilor puse de familia Castellano. Este și acum căsătorită cu Vincenzo pentru că nu dorit nicio clipă să renunțe la custodia comună a Mayei.

A luptat până în pânzele albe, cu toate puterile ei. Iar Dumnezeu a răsplătit-o, pentru că lucrurile se vor rezolva în favoarea ei. Trebuia ca totul să fie gata până acum, însă pandemia de coronavirus a dat totul peste cap. Știți foarte bine ce dezastru este în Italia’, au declarat surse din anturajul cântăreței, pentru sursa citată mai sus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Multumim @anniakids ! ♥️?♥️

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

citește și...