Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu, la patru ani de la moartea sa. Lovitură dură pentru familia artistei

25.03.2021, 11:37
Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu, la patru ani de la moartea sa. Lovitură dură pentru familia artistei

Familia Denisei Răducu nu are liniște nici la patru ani de la moartea artistei! Deși manelista s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare, averea ei este încă un motiv de dispută și-n ziua de astăzi. 

Conform Antena Stars, familia regretatei soliste se judeca cu reprezentanții casei de discuri cu care artista a colaborat pentru obținerea drepturilor de autor pentru piesele lansate.

Familia Denisei Răducu se luptă pentru drepturile de autor ale solistei

Din nefericire, judecătorii au luat o decizie radicală în acest caz! Au plasat procesul altui complet de judecată, pe motiv că nu este de competența lor să rezolve cazul.

Cumnatul Denisei Răducu a făcut primele declarații în acest sens, mărturisind că nu va avea liniște până ce procesul nu se va termina în favoarea lor. Mai mult de atât, bărbatul a explicat că banii pe drepturile de autor ale Denisei nu sunt foarte mulți.

Cumnatul artistei a răbufnit

„Și-au dat seama că nu e de competența lor, l-au declinat la Judecătoria de sector unde aparține reclamantul, iar acum așteptăm termenul la judecătoria Sectorului 4. Niciodată nu a fost disperată Adelina, probabil disperați în sensul că nu se termină mai repede sau se tărăgănează atât de mult, dar niciodată nu s-a pus problema disperării de bani. Vor fi chemați aceeași reprezentanți ai casei de discuri. Ei consideră că au drepturi asupra pieselor, noi considerăm că nu au dreptul și ei nu lasă de la ei, noi nu lăsăm de la noi și dacă justiția consideră că ei au dreptate să le revină lor.”, a spus cumnatul Denisei Răducu, extrem de revoltat, la Antena Stars. 

„O parte din piese revine celor pe care i-am amintit mai devreme, dar restul ne revine nouă. Vorbim de sume foarte mici. Care nu trec de 1000 de ron. Mi se pare cum alte 4-6 case de producție nu au nimic de obiectat, iar ceic are i-au fost alături când i-a fost greu, acum și-au dat seama că Denisa nu a avut nimic și nu are dreptul. Mi se pare absurd.”, a mai spus bărbatul.

 

citește și...