Tatăl Denisei Răducu, dărâmat la 3 ani de la moartea solistei! Familia i-a făcut parastas: ‘Durerea nu va dispărea niciodată’

25.07.2020, 14:06
Tatăl Denisei Răducu, dărâmat la 3 ani de la moartea solistei! Familia i-a făcut parastas: 'Durerea nu va dispărea niciodată'
Tatăl Denisei Răducu, dărâmat la 3 ani de la moartea solistei! Familia i-a făcut parastas: 'Durerea nu va dispărea niciodată'

Au trecut trei ani de la moartea Denisei Răducu, celebra solistă de muzică de petrecere, însă durerea familiei este la fel de mare.

Denisa Răducu a încetat din viață la doar 27 de ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer! Recent, familia regretatei artistei i-a făcut parastas de trei ani, deși încă sunt în vigoare numeroase restricții din cauza pandemiei de coronavirus.

Tatăl solistei încă suferă după moartea ei

Emilian Răducu, tatăl Denisei, încă nu poate trece peste moartea fiicei sale și a făcut dezvăluiri emoționante la 3 ani de la decesul ei. Denisa își doarme somnul de veci în Cimitirul din Ştefăneşti, Vâlcea.

‘S-au împlinit trei ani de când Denisa nu mai e printre noi. I-am făcut parastas sâmbătă de trei ani, preotul ne-a spus că trebuie să facem cu câteva zile mai înainte lucru pe care l-am şi făcut. Am invitat lume, dar mai puţină faţă de altădată, să nu fie grămada, căci cu virusul acesta nu ştii. Am respectat regulile pe cât posibil. Durerea din sufletul meu şi al familiei mele nu va dispărea niciodată. Tot ce am făcut pentru ea a fost cu suflet, că e fata mea, fetiţa mea… Nu am întins mâna la nimeni’, a mărturisit tatăl Denisei Răducu pentru Click! 

Sora ei a lipsit

De la parastas a lipsit sora Denisei, Adelina, care este stabilită de ceva timp în Spania. Tatăl solistei a mai precizat că nu are de gând să vândă apartamentul ei și i-a refăcut mormântul, care a ars în urmă cu câteva luni.

‘Nu se va vinde munca fetei mele, Denisa. Oi fi mai închis la culoare, dar copiii sunt ceva sfânt, dacă i-am putut ajuta am făcut-o. Cu cea mai mare plăcere. Am refăcut mormântul, e totul curat, în ordine. Este aşa cum trebuie. 

Sora Denisei nu a putut veni, din cauza acestor probleme cu care ne confruntăm. Sunt nişte reguli, nu ai voie. Situaţia e complicată. Are şi ea copii’, a mai spus Emilian Răducu.

Denisa Răducu a decedat la vârsta de 27 de ani, după ce doctorii au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular. Deși a încercat numeroase tratamente naturiste, solista nu a mai avut nicio șansă în fața bolii agresive. Pe 23 iulie 2017, ea s-a stins din viață, acasă.

 

citește și...