Ce se întâmplă cu Alina Plugaru la mai bine de 10 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor

19.06.2020, 13:13
Ce se întâmplă cu Alina Plugaru la mai bine de 10 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor
Ce se întâmplă cu Alina Plugaru la mai bine de 10 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Au trecut mai bine de 10 ani de când Alina Plugaru a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Tânăra a ajuns cunoscută, după ce a apărut în mai multe filme pentru adulți.

Alina Plugaru adora să pozeze în ipostaze provocatoare și era destul de solicitată în rândul masculilor. La vremea respectivă, blondina deținea și un salon de masaj erotic în Bucureşti, dedicat, cu precădere, bărbaţilor.

Alina Plugaru s-a retras din industria filmelor pentru adulți

După ce s-a retras, Alina Plugaru s-a făcut femeie de casă. Are chiar și un iubit stabil de ani bun. Fosta starletă din filmele pentru adulţi s-a retras din industrie în anul 2009, când era în plină ascensiune, iar rolurile sale din filme erau din ce în ce mai complexe.

‘Am un iubit de trei ani, sunt liniştită. Dar nu mă gândesc la o nuntă sau la un copil pentru că nu mă văd, momentan, mamă sau femeie măritată. Îmi este bine aşa cum sunt’, spunea ea în 2018.

La mai bine de 10 ani de la retragerea de pe micile ecrane ale monitoarelor, Alina Plugaru se află acum în mijlocul unui scandal uriaș.

Alina Plugaru, târâtă într-un scandal uriaș

Conform Spynews.ro, Alina Plugaru a aflat că este imaginea firmei unui afacerist din Capitală, care se pare că vinde un produs minune pentru potență.

‘Trimit e-mailuri în numele meu și se folosesc de imaginea mea, pentru a comercializa un produs obscur. I-am contactat pe reprezentanții magazinului respectiv și i-am rugat să nu se mai folosească de numele meu, însă m-au ignorat cu desăvârșire. Deoarece tot mai multe persoane spun că primesc mesajele respective, semnate Alina Plugaru, probabil singura soluția este să depun o plângere împotriva lor’, a declarat Alina Plugaru pentru sursa citată mai sus.

Sediul firmei respective este în Colentina. Reporterii de la Spynews au reușit să stea de vorbă cu unul dintre angajații acesteia.

‘Aaa, OK, atunci! Da, știu că a vorbit domnul patron cu doamna Alina Plugaru. Nu știu exact care este relația de colaborare, dar știu că au vorbit la telefon’, au spus reprezentanții firmei care promovează produsele pentru potență ajutându-se de numele Alinei Plugaru.

citește și...