FOTO. Ce s-a ales de Adriana Nicolae, actrița despre care s-a vehiculat că are un copil cu Ștefan Bănică Jr.

21.05.2020, 22:16
FOTO. Ce s-a ales de Adriana Nicolae, actrița despre care s-a vehiculat că are un copil cu Ștefan Bănică Jr.
Ce s-a ales de Adriana Nicolae, actrița despre care s-a vehiculat că are un copil cu Ștefan Bănică Jr/ foto: cinemagia.ro

Ce s-a ales de Adriana Nicolae, actrița despre care s-a vehiculat că are un copil cu Ștefan Bănică Jr.! În urmă cu 8 ani, solistul s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, după ce Adriana Nicolae a lăsat să se înțeleagă că ar fi rămas însărcinată cu Ștefan Bănică Jr. La vremea respectivă, artistul era însurat cu Andreea Marin.

Despre cei care nu știu, Adriana Nicolae este fosta soție a lui Florin Piersic Jr. și fostă dansatoare în baletul emisiunii ‘Surprize surprize’. Mai mult de atât, ea a avut câteva roluri și în telenovele românești.

Adriana Nicolae a lăsat să se înțeleagă că tatăl fetiței sale este Ștefan Bănică Jr.

Totul a izbucnit după ce actrița a anunțat că este gravidă și nu a dorit să dezvăluie numele tatălui copilului.

‘Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut și că are în componență numele Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior’, declara Adriana în 2012.

Vizibil afectată de afirmațiile femeii, Andreea Marin a ținut să lămurească situația public, în cadrul unui eveniment caritabil, atunci când a confruntat-o pe Adriana Nicolae. ‘Zâna’ a întrebat-o pe aceasta dacă are un copil cu soțul ei.

‘Așa că, Adriana, cu aceeași eleganță care mă caracterizează, aș vrea să lămurești ceea ce s-a vehiculat în presă. Să spui adevărul o dată pentru totdeauna. Este soțul meu tatăl copilului tau? Da sau nu?’, a fost întrebarea Andreei Marin pentru actriță. Deși a insistat să îi răspundă, actrița a refuzat.

În cele din urmă, misterul a fost elucidat! Adriana Nicolae a fost filmată în 2013 cu Dragoș, fiul lui Cristian Țânțăreanu. La vremea respectivă, bărbatul era însurat și avea doi copii. Amantlâcul celor doi a stârnit un scandal imens, iar tatăl lui mărturisea că îl va dezmoșteni dacă nu își vede de familia lui.

Se iubește cu fiul lui Cristian Țânțăreanu

‘Dragoş stă la 50 de metri de mine, în casa lui. Nu ne vedem des, iar relaţiile noastre sunt reci spre îngheţate de când ne-am certat. Vorbim doar strictul necesar. Despre ceea ce face el în plan personal ar trebui să-l întrebaţi pe el, noi nu ne băgăm.

Este un subiect delicat şi nu vreau să comentez. Pe Adriana Nicolae am văzut-o cu ani în urmă, când ea era soţia lui Florinel Piersic jr. De atunci cred că am mai văzut-o la un spectacol şi cam atât. La Corbeanca, în casa fiului meu, niciodată. În casa lui stau soţia şi cei doi copii ai lor. Dragoş are 40 de ani, nu îl învăţăm noi ce să facă’, spunea Cristian Țânțăreanu, în 2013, pentru Libertatea.

Pentru că nu a dorit să renunțe la Adriana Nicolae, fiul lui Cristian Țânțăreanu a divorțat. De mai bine de 7 ani, cei doi formează un cuplu și au împreună două fetițe. Dragoş este adevăratul tată al celor două copile ale actriţei. În schimb, Cristian Țânțăreanu și-a iertat cu greu fiul.

‘Dragoș a divorțat oficial, dar nu este căsătorit cu acte cu Adriana. Însă, ei s-au mutat cu cele două fiice tot în Paradisul Verde, gard în gard cu fosta soție. Adriana s-a îngrășat mult, nu mai arată ca înainte. Ea mai cochetează cu actoria, însă mare parte din timp o petrece acasa, având grijă de copii. Relația dintre Dragoș și tatăl lui este tot sensibilă, dar Țânțăreanu a acceptat situația de dragul nepoatelor’, au mărturisit surse din apropierea celor doi pentru Impact.ro. 

Sursa foto: cinemagia.ro

citește și...