Ce se întâmplă cu afacerile lui Brigitte Pastramă din cauza coronavirusului

16.03.2020, 12:27
Ce se întâmplă cu afacerile lui Brigitte Pastramă din cauza coronavirusului
Ce se întâmplă cu afacerile lui Brigitte Pastramă din cauza coronavirusului

Brigitte Pastramă a vorbit despre afacerile pe care le are în contextul în care pandemiei de coronavirus și a măsurilor de siguranță adoptate de autorități.

Brigitte și Florin Pastramă fac bani în prezent cu o șaormerie pe care au deschis-o în zona Fundeni din Capitală. Aceasta este prima afacere pe care cei doi o au împreună. De asemenea, cei doi mai au și un loc de joacă pentru copii în sectorul 1.

Brigitte Pastramă, în vârstă de 42 de ani, și soțul ei, Florin Pastramă, în vârstă de 41 de ani, se străduiesc să nu înregistreze pierderi mari cu afacerile lor din cauza pandemiei de COVID-19.

“Șaormeria merge bine încă, dar referitor la locul de joacă așteptăm să vedem ce legi se vor da. Acum este mediu. Cu copiii e puțin mai complicat, dar mulți părinți m-au contactat că renunță la petrecerea în mall și vor să facă la noi”, a declarat Brigitte Pastramă pentru click.ro.

Bruneta a dezvăluit că merge doar la muncă, în rest stă în casă de teama virusului.

“Evit să mai ies la restaurant, deoarece îmi este frică să mănânc cu tacâmuri pe care le-au folosit alții. Mi-am cumpărat vopsea pentru păr și lampă pentru a-mi face singură unghiile. Nu port mască deoarece nu sunt bolnavă”, a mai spus ea.

 

Pe 27 mai 2019, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc în data de 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.

În România au fost confirmate 158 de cazuri de infectare cu nou coronavirus. 19 cazuri au fost confirmate luni. Peste 6.500 de oameni au murit în întreaga lume din cauza pandemiei COVID-19, iar aproape 170.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut la sfârșitul anului trecut în orașul Wuhan din China. În România au fost deja interzise evenimentele la care participă peste 50 de oameni. Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat starea de urgență începând de luni, 16 martie 2020.

citește și...