Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. De trei săptămâni nimeni nu a mai putut lua legătura cu cea mai bătrână mamă din România

04.09.2020, 11:00
Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. De trei săptămâni nimeni nu a mai putut lua legătura cu cea mai bătrână mamă din România
Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu. De trei săptămâni nimeni nu a mai putut lua legătura cu cea mai bătrână mamă din România

De aproape trei săptămâni, AdrianAa Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este de negăsit.

Povestea Adrianei Iliescu a făcut înconjurul lumii la data de 16 ianuarie 2005, când a venit pe lume fiica sa, Eliza. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, intra atunci în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil sănătos. A născut la vârsta de 67 de ani, iar acum fiica sa, Eliza, este adolescentă.

Cele două locuiesc într-un bloc din Drumul Taberei, iar de aproape trei săptămâni nimeni nu a mai reușit să dea de Adriana Iliescu. A fost sunată de reporteri, însă fără succes, iar vecinii susțin că nu au niciun semn de la cea mai bătrână mamă din România.

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a spus o vecină de-a Adrianei Iliescu pentru impact.ro.

Se descurca greu cu banii

Adriana Iliescu își mărea veniturile dând meditații elevilor, însă, în ultimele luni, ea nu a mai câștigat niciun ban din meditații, astfel că a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 2.000 de lei și se descurcă foarte greu.

“Faceți o socoteală. Din cei 2000 lei, cel puțin 500 se duc pe utilități și întreținere. Cum pot trăi două persoane din 1500 lei? Eliza este tânără, are și ea nevoile ei, vrea o hăinuță, un pantof, un manual. Își dorește și ea să meargă într-o tabără cu colegii.

Adriana calculează absolut tot în perioada asta, inclusiv mâncarea, care este cu rație. Nimic nu se aruncă. Eliza are noroc că mai primește haine și fel de fel de cadouri de la nașul său, doctorul Marinescu, cel care a și adus-o pe lume.

Adriana speră ca din septembrie să se redeschidă școlile și facultățile, pentru a putea să dea, din nou, meditații. Dacă nu, nu știe cum se va descurca”, declarau, de curând, surse din apropierea Adrianei Iliescu pentru playtech.ro.

citește și...