Ce se întâmplă acum cu emisiunea “Acces Direct”, de la Antena 1. Când începe noul sezon

14.08.2020, 12:20
Ce se întâmplă acum cu emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Când începe noul sezon
Ce se întâmplă acum cu emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1. Când începe noul sezon

Emisiunea ”Acces Direct”, prezentată de Mirela vaidsa la postul de televiziune Antena 1, revine pe micile ecrane.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, emisiunea ”Acces Direct” a fost întreruptă din cauză ca mai mulți membri ai echipei s-au infectat cu coronavirus, acum show-ul revine pe micile ecrane.

Emisiunea prezentată de Mirela Vaida la postul de televiziune Antena â1 revine în direct de la ora 17:00, pe 17 august, scrie Pagina de Media. Noul sezon al emisiunii este anunţat de un promo difuzat la postul de televiziune, informaţia fiind confirmată de reprezentanţii Antena 1.

Emisiunea, suspendată din luna iulie

Pe 28 iulie s-a aflat de situaţia de la “Acces Direct”. Patru persoane au fost infectate cu coronavirus.

Vestea a venit la doar câteva zile după ce s-a aflat că Vulpița și Viorel Stegaru, cei doi invitați ai emisiunii ”Acces Direct”, au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Șefii de la Antena 1 au luat atunci decizia ca, începând din data 28 iulie 2020, toți membrii echipei ”Acces Direct” să rămână acasă.

Mirela Vaida a făcut la acea vreme declarații despre cazurile de coronavirus din cadrul echipei de la emisiunea ”Acces Direct”.

„Așa cum știti, săptămâna trecută cei doi invitați permanent în ultimele luni în emisiune au fost depistați pozitiv cu coronavirus, așa încât toți cei care au intrat în contact direct cu ei au fost izolați”, a spunea Mirela Vaida.

„Se pare însă că și unii dintre colegii care în acest weekend au interacționat cu ei s-au simțit din ce în ce mai rău și în urma testării au ieșit și ei pozitivi”, adăuga ea.

Mirela Vaida a ținut să precizeze atunci că ea se simțea bine și că nu avea niciun simptom, însă va sta în izolare timp de 14 zile.

„Eu mă simt foarte bine, nu am absolut niciun simptom, copiii mei se simt foarte bine. Stăm cu frica în sân, pentru că nu știm ce se poate întâmpla în următoarea perioadă. (…) Voi sta în izolare 14 zile. (…) Doamne ferește, să nu fiu nevoită să vă dau alte vești. Deocamdată toată lumea e bine”, explica vedeta.

citește și...