Ce s-a întâmplat la ușa locuinței lui Costin Mărculescu după moartea acestuia

11.06.2020, 16:16
Ce s-a întâmplat la ușa locuinței lui Costin Mărculescu după moartea acestuia
Ce s-a întâmplat la ușa locuinței lui Costin Mărculescu după moartea acestuia

După moartea lui Costin Mărculescu, oamenii au venit la ușa apartamentului unde locuia acesta, din Sectorul 3 al Capitalei, pentru a-i aduce un omagiu.

Costin Mărculescu este omagiat de oamenii care au ajuns la ușa apartamentului său. Lângă preș, au fost depuse mai multe lumânări, iar drept decorațiune există un mic steguleț cu Tricolorul, relatează spynews.ro.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală. Lângă sicriul artistului a apărut și o cruce, pe care este scris numele lui, dar și ziua de naștere și ziua decesului. Familia a legat în partea de jos a crucii drapelul României, potrivit sursei mai sus-menționate.

Costin Mărculescu urmează să fie înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Pepe, dispus să ajute la înmormântare

Cântărețul Pepe este marcat de moartea lui Costin Mărculescu, cu care a fost prieten.

La ultima discuție, Costin Mărculescu îi spusese lui Pepe că își dorește să lanseze cartea la care a lucrat atâta timp. De asemenea, potrivit click.ro, Pepe a anunțat că este dispus să sprijine financiar familia îndoliată, pentru înmormântare, de la cumpărarea sicriului sau a hainelor necesare, până la cele necesare parastaselor.

A murit înainte să împlinească 51 de ani

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

S-a stabilit cauza morții

Legiștii au ajuns la concluzia că actorul Costin Mărculescu ar fi murit „acum două-patru zile”, având în vedere starea de putrefacție a cadavrului.

Cauza morții artistului este insuficiență cardio-respiratoriu acută, adică infarct. Ca bboli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

citește și...