Ce s-a întâmplat între Andra și Cătălin Măruță în timpul pandemiei. Artista a spus foarte clar

27.04.2021, 10:35
Ce s-a întâmplat între Andra și Cătălin Măruță în timpul pandemiei. Artista a spus foarte clar
Ce s-a întâmplat între Andra și Cătălin Măruță în timpul pandemiei. Artista a spus foarte clar

Andra a povestit cum a fost perioada de pandemie de coronavirus pentru ea și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță.

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Cântăreața a povestit, pentru tvmania.ro, cum a fost perioada de pandemie de coronavirus pentru ea și partenerul său de viață.

”Munca ne ținea foarte ocupați și făcea să fim foarte obosiți de câte ori ne reuneam acasă. O parte bună a acestei perioade a fost că am petrecut mai mult timp împreună. Ne-am bucurat de toate clipele în care am putut sta de vorbă, am gătit și ne-am jucat cu copiii. Sigur, nu a fost ca o vacanță, Cătălin a lucrat permanent, iar copiii nu ne dădeau ocazia să stăm prea mult liniștiți, dar a fost bine. Întotdeauna este bine când suntem împreună”, a declarat artista.


Andra: ”Mi-e dor de turnee și de concerte”

”Într-adevăr, a fost un an în care am fost nevoiți să ne schimbăm obiceiurile, în care ne-a fost teamă pentru sănătatea noastră și a celor dragi. Cu toții am resimțit un nivel de anxietate, mai mult sau mai puțin. Eu am reușit să îmi găsesc resursele pentru a zâmbi în fiecare zi datorită familiei mele”, a mai spus vedeta.

Andra a mărturisit că îi este doarte dor să mergă din nou în turnee și să susțină concerte.

”Mi-e dor de turnee și de concerte în aer liber. Pentru 2020 și 2021 aveam planificate turnee atât în mai multe orașe din țară, cât și din Europa. A fost un șoc faptul că trebuie să ne oprim pe termen nedeterminat, dar, până la urmă, este doar o amânare și cel mai important este ca toți să fim în siguranță. Sper să ne putem bucura cât mai curând de toate lucrurile pe care acum nu le putem face”, a explicat cântăreața.

citește și...