Ce s-a întâmplat în căsnicia Ronei Hartner cu francezul Herve! “Nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil”

15.05.2021, 10:23
Ce s-a întâmplat în căsnicia Ronei Hartner cu francezul Herve! “Nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil”
Ce s-a întâmplat în căsnicia Ronei Hartner cu francezul Herve! “Nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil”

Bombă în showbiz! Rona Hartner divorțează de francezul Herve Camilleri (47 de ani), după trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă. 

Solista a mărturisit că are deja două luni de când s-a despărțit de francezul Herve. Conform Click!, vedeta urmează să semneze actele de divorț pe 20 mai.

Rona Hartner divorțează de francezul Herve Camilleri

“Nu am avut chef să atrag pe nimeni în hăul în care am căzut eu, cu insomnii, cu tot, că transmiți oamenilor o stare de rău că nu ai depășit tu momentul, nu are lumea nevoie de asta. Cu credință, împărtășanie în fiecare zi, spovedanie, binecuvântare, îl binecuvântam pe el la distanță, îl iertam…am trecut peste! Și acum, la două luni distanță, suntem din nou prieteni, civilizați, amândoi am depășit criza, dar știm că împreună nu se poate”, a povestit Rona, pentru Click!

Rona Hartner l-a avut alături pe francezul Herve Camilleri în lupta cu cancerul.

“În 20 mai semnăm actul de divorț, nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil. Am ajuns la concluzia că este mult mai bine să ne despărțim. Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp. Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să  fii mai prudent și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă!”, a mai adăugat Rona Hartner pentru Click!

Cum se simte Rona Harter după ce a reușit să învingă cancerul 

Artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.

”Tocmai am făcut un PET scan, este un scanner extraordinar, e un produs un pic fluorescent şi practic arată dacă este o aglomerare de celule canceroase. E cel mai puternic scanner care există! Trebuie să fac unul pe an, pentru că este destul de toxic pentru organism. Au descoperit iarăşi că nu mai am nici un fir de celulă canceroasă în mine. Au trecut deja 2 ani, în 2019 am terminat chimioterapia, mi-a trebuit un an să îmi revin. Ai nevoie practic de 5 ani ca să îţi revii definitiv, dar eu am reuşit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare şi mi-am revenit mult mai repede şi am eliminat mult mai mult toxinele, dar dacă ai un regim normal de viaţă, îţi trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp. Vezi cum a gândit Dumnezeu să am totul la dispoziţie? Marea, la 500 de metri de casă… totul era predestinat ca să iasă bine! Soţul meu a venit la momentul oportun ca să fie alături de mine la bine şi la greu! Toate au venit la momentul oportun! De aceea trebuie să avem încredere incredibilă. Le aşează Dumnezeu exact! Ce e al tău e pus deoparte!”, explica Rona Hartner, în luna martie, pentru Click!

citește și...