Ce s-a întâmplat cu Veronica și Viorel Stegaru, după ce au dispărut din lumina reflectoarelor

04.04.2021, 10:01
Ce s-a întâmplat cu Veronica și Viorel Stegaru, după ce au dispărut din lumina reflectoarelor
Ce s-a întâmplat cu Veronica și Viorel Stegaru după ce au dispărut din lumina reflectoarelor

Veronica și Viorel Stegaru au devenit faimoși după participarea la emisiunea ‘Acces direct’. Veronica, poreclită Vulpița, este acum însărcinată pentru a doua oară și urmează să nască la finalul lunii.

Cei doi soți din Blăgești au ieșit de câteva luni bune din atenția publicului, însă sunt nelipsiți de pe rețelele de socializare. În principiu Veronica, care își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor.

Ea și Viorel au lăsat Capitala și s-au întors la Blăgești, acolo unde urmează să aducă pe lume al doilea copil, un băiețel care va purta numele Radu.

Vulpița și Viorel s-au angajat

În plus, Veronica și Viorel au făcut pace cu părinții lui Viorel și s-au angajat la o firmă de curățenie. Se pare că cei doi soți sunt mai responsabili acum și se gândesc cum să tragă din greu pentru copiii lor.

”Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, spunea Viorel.

Ce spunea Mirela Vaida despre cei doi soți

Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru dcnews.ro, Mirela Vaida a comentat despre cei doi.

„Lumea a înțeles că ei (n.r. Vulpița și Viorel) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Eu nu știu dacă ei vor reuși să facă ceva cu treaba aceasta. Eu le spun, în fiecare zi, că au o șansă! Trec acum prin niște experiențe care le-au schimbat radical viața. Toată lumea îi cunoaște.

Eu cred că este o mare diferență între Veronica de acum patru luni și Veronica cea de astăzi. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, a declarat Mirela Vaida.

citește și...