Ce s-a întâmplat cu polițistul care a salvat-o pe femeia căzută cu mașina în lac, la Iași! Imaginile au devenit virale

27.06.2021, 15:09
Ce s-a întâmplat cu polițistul care a salvat-o pe femeia căzută cu mașina în lac, la Iași! Imaginile au devenit virale

O șoferiță de 27 de ani care a plonjat cu mașina în Lacul Ciric din Iași, sâmbătă (26 iunie), a fost salvată în ultimul moment de un agent de la Poliția Locală. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri și a sărit în apă după femeie. 

Tânăra din mașină se numește Cezara Cristina Moraru, are 27 de ani, este doctorandă la Universitatea de Arte din Iași și o pictoriță cunoscută. După ce a divorțat, femeia ar fi intrat în depresie. Ea le-ar fi mărturisit salvatorilor că a vrut să se sinucidă.

Polițistul s-a aruncat în apă pentru a o salva

Singurul care s-a aventurat să sară în apă a fost un polițist din Iași, care i-a salvat viața tinerei contra cronometru. Agentul Cristian Neculau a scos-o pe femeie din apă în timp record.

„Ridic-o, Cristi, că se duce la fund. Repede, repede, repede! În față, mă! Mă, Cristi! Uite-o! Prinde-o de păr! Gata, sus!”, sunt indicațiile pe care polițistul local le-a primit în timpul operațiunii de la cel care a și filmat întregul moment.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce va fi externată din spital, ea va trebui să dea socoteală în fața legii.

Pentru actul său de curaj, polițistul a fost premiat cu 1.000 de euro de un dealer auto local, scrie DIGI24. Imaginile cu momentul salvării au devenit virale pe internet.