VIDEO / Detalii șocante despre tânăra care ar fi vrut să se sinucidă, plonjând cu mașina într-un lac din Iași

27.06.2021, 11:00
VIDEO / Detalii șocante despre tânăra care ar fi vrut să se sinucidă, plonjând cu mașina într-un lac din Iași
Detalii șocante despre tânăra care ar fi vrut să se sinucidă, plonjând cu mașina într-un lac din Iași

Sâmbătă, 26 iunie, o tânără a plonjat cu mașina în lacul Ciric din Iași și a fost salvată în ultimele clipe de un polițist care s-a aruncat în apă după ea.

Autoritățile au concluzionat că femeia băuse enorm de mult înainte de accident și ar fi vrut să se sinucidă.

Cezara Cristina Moraru este o pictoriță cunoscută

Potrivit bzi.ro, tânăra se numește Cezara Cristina Moraru, are 27 de ani, și este doctorandă la Universitatea de Arte din Iași. După divorț, femeia ar fi intrat în depresie. Cezara Cristina Moraru este un artist plastic cunoscut.

“Că tânăr artist, dacă vrei să pleci cu ideea că vrei să trăiești din artă, trebuie să calci pe cioburi desculț. E foarte dificil. Cel puțin în Iași. Îl ador pe Bacovia. Pe el îl citeam de mică, nu înțelegeam, dar mă fascina. Mai târziu, chiar m-am întrebat ‹‹copil fiind, de ce îmi plăcea Bacovia?››. În ciuda aparențelor, sunt foarte introvertită“, declara, în urmă cu doi ani, Cristina Cezara Moraru, într-un interviu pentru insociety.ro.

Mai mult de atât, pictorița le-ar fi mărturisit salvatorilor că a vrut să se sinucidă. Femeia a avut o alcoolemie uriașă în momentul producerii accidentului.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un auto a părăsit partea carosabilă și a căzut în lacul Ciric. Echipajul rutier ajuns la faţa locului a testat conducătoarea auto (care a fost scoasă din apa de un polițist local), rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la spital pt investigații medicale. Polițiștii continuă cercetările”, se arată in comunicatul poliției.

citește și...